Gość pacco 21.06.2003 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 Cyz ktos kupil dachowke ceramiczna Jungmeiera i moze powiedziec co z ewentualna gwarancja. Jest na oko na prawde dobra i ma dobra cene, robia ja w Niemcach i tu problem co z gwarancja.Oczywiscie dystrybutor nie widzi problemu daje 30-ci lat.Prosze o opinie,dzieki, pacco[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 23.06.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Cześc ...Ja ni ekupowałem dachówki Jungmeier ale inna niemiecka Van Muller i z gwarancja nie miałem problemu ,,, oryginalna fakturę hurtownik faxował do głownego przedstawiciela w Polsce a za 2 tyg dostałem ładną niemiecka gwarancję .... wyszczególnine ile szt i jaki rodziaj duzo piaczatek podpisów itd ....... choć mam nadzieję ze nie będzie mi ona do niczego potrzebna ..musis z poprostu dokładnie wypytać sprzedawce lub niech da ci namiary na klientów którzy juz nabyli w/w dachówkę .... najlepiej porozmawiać z klientami ....POzdrawiam MArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pacco 25.06.2003 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Dzieki, tak zrobie pacco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts