Emkusia 24.04.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Czy ktoś z Was ma u siebie podłogę z desek BADI i mógłby się pochwalić? Zastanawiałam się nad JATOBĄ, ale chyba jednak jest troche za ciemna, BADI widziałam tylko w prospekcie dlatego potrzebuję Waszej pomocy. Muszę szybko podjąć decyzję, czas nagli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_wo 24.04.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Mam ale jeszcze w paczkach, nieułozoną. Deski z Balticfloor. Kolor piękny - miodowy. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 24.04.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam mam meble zrobione z badi jest spoko z tym ze na podloge troche mialbym obiekcje z tym drewnem gdyz badi nie ma zbyt rewelacyjnych parametrow jesli chodzi o stabilnosc i skurcz.Na pewno jatoba jest pod tym wzgledem duzo lepsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 24.04.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam mam meble zrobione z badi jest spoko z tym ze na podloge troche mialbym obiekcje z tym drewnem gdyz badi nie ma zbyt rewelacyjnych parametrow jesli chodzi o stabilnosc i skurcz.Na pewno jatoba jest pod tym wzgledem duzo lepsza... no tak, ale wyglada wspaniale!!!! znajoma ma podloge badi z deski barlineckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emkusia 24.04.2007 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Bardzo dziękuję za Wasze opinie. Jednak trochę przestraszyłam się czytając o tych parametrach, muszę poszukać o tym więcej inforamcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts