Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOTŁY CO. DE DIETRICH GAZOWE SPRZEDAM,DORADZĘ,SERWIS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 104
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Ja również przyłączam się do prośby o wycenę De Dietricha:

Kocioł wiszący jednofunkcyjny kondensacyjny

Zbiornik z dodatkową wężownica do podłączenia w przyszłości solarów

Ew cena zestawu z solarami.

powierzchnia grzewcza 160m2, 4 osoby, tylko ogrzewanie podłogowe, kominek z płaszczem wodnym podłączony pod instalację poprzez wymiennik płytowy

• 2 months później...

wycenę kotła MCR wysłałem na podany adres w razie pytań proszę dzwonić podaję tel,602703584.

osoby które prosiły o pomoc w wycenie jak również w sprawach technicznych proszę o chwilę cierpliwości ,zaraz będę odpowiadał na państwa zapytania i oferty wycen

pozdrawiam serdecznie

Witam

Proszę o wycenę De Dietricha:

Kocioł dwufunkcyjny kondensacyjny z zamkniętą komorą spalania, zbiornik 130l.

Powierzchnia grzewcza 150m2, 4 osoby, 40m2 ogrzewanie podłogowe, kominek bez płaszcza, bez rozprowadzenia ciepła. Rekuperator.

Pozdrawiam

No to ja też się poradzę, skoro budowę mam w okolicy Grodziska :D

Parter: kuchnia łazienka, salon, hol - podłogówka ok. 60m2

Piętro: grzejniki w pokojach i holuok , podłogówka w łazience 10m2

Ogrzewazie: gaz ziemny.

Zapotrzebowanie na moc cieplną: Qco=11kW, Qcw=10kW ~ przyjęto kocioł 24 kW - teraz pytanie - jaki Pan poleca? jednofunkcyjny z zasobnikiem.

Pozdrawiam, [email protected]

• 3 months później...
  • 1 month później...

Witam , zastanawiam sie na d kotłem jednofunkcyjnym MCR 24 + zasobnik 300l w przyszłości zintegrowany ze solarami. Dom jest dość duży parter 150m2 do ogrzania (podłogówka 14 obiegów) +35m2 garaż (grzejnik drabinka) i w 2 łazienkach 2 grzejniki drabinki. Poddasze to 100 m2 i cztery obiegi.

czy ten piec sobie poradzi czy może szukać czegoś innego.

co należy dokupić do pieca by działał prawidłowo z podłogówka (regulatory , programatory?)

pozdrawiam lukasz

ps. podobno w sprzedaży pokazał sie już nowy kocioł mcr de dietrich ? czy sa jakies róznice (cena i parametry)

• 1 month później...
  • 4 weeks później...

Ja też poproszę o propozycję kotła dla mojego domu i wycenę.Powierzchnia zabudoway 210mkw

Myślałem o kotle gazowym De-Dietricha 35KWh z buforem 500l, pełną automatyką + solary i kominek z płaszczem wodnym. Podłogówki w salonie, holu, kuchni i łazienkach w sumie około 100mkw., w łazienkach i kuchni sterowanie temperatury.Dodatkowo wszędzie kaloryfery.

Mój dom wygląda tak http://benedykt3.mojabudowa.pl

Mój email: [email protected]

• 1 month później...
Chetnie pomogę w doborze kotła marki DE DIETRICH gazowego czy też olejowego,do domu i mieszkania, mam dobre ceny tych urzadzeń,znam i współpracuje z firmą DE DIETRICH od 10 lat znam ich produkt bardzo dobrze od strony teoretycznej-technicznej-praktycznej, serwisu technicznego którym się zajmuje i automatyki

Serdecznie zapraszam do skorzystania z mojej wiedzy i umiejętności jakie,posiadam co do marki DE DIETRICH jak również w branży techniki grzewczej

DORADZTWO-MONTAŻ-URUCHOMIENIA-SERWIS-SPRZEDAŻ

GRODZISK MAZ.-WARSZAWA I OKOLICE

http://www.instaldomplus.pl

[email protected]

602703584

Witam

Od siedmiu lat posiadam kocioł CITI 1.24 i ostatnio pojawił się problem. Piec zapala się "detonacyjnie". Jaka może być tego przyczyna? Proszę o odpowiedź.

• 3 weeks później...

Mam wykonawcę, który proponuje mi kocioł jednofunkcyjny kondensacyjny z zasobnikiem 230 l. firmy De Dietrich. Mój projekt to dom w Lukrecji G z Archonu. Czy będzię to działało dobrze - najbardziej interesuje mnie jak podgrzewa wodę czy trzeba długo czekać na jej nagrzanie?

łw

• 3 weeks później...