mlyniu 24.04.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 WitamMam na imię Jacek, razem z żoną Bogumiłą oraz dwoma córeczkami (4 lata Monika i 0,5 roku Emilka) będziemy starali się wybudować w Koninie Codziennego - warinat II odbicie lustrzane.Mamy już kupioną działkę, obecnie jesteśmy na etapie wstępnej adaptacji domu do naszych potrzeb (projekt jeszcze nie kupiony, ale na 99 % będzie to Codzienny).Zainteresowania ? Ja - komputerowo-elektryczne, żona - silva, mind mapping, medytacje itp itd różne gusła, aktualnie opieka nad dzieckiem. Oboje pracujemy w jedynej w Polsce hucie aluminium.Już nie możemy się doczekać rozpoczęcia budowy. pzdr Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 24.04.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witaj powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlyniu 24.04.2007 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 No tak, przy obecnej sytuacji na rynku można życzyć albo powodzenia albo popukać się w głowę, raczej przed końcem tego roku nie zaczniemy budowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 24.04.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Nic się nie martw Albo my ich albo oni nas. OK nie piszę tu więcej do frosch mnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ja ? ciebie ? nigdy w zyciu nie za czesto bywam pod toba ? witaj Nowy , czuj sie jak w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts