Chef Paul 24.04.2007 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ... Walizki już spakowane, na stole lotnicze bilety, więc przy pięknej słonecznej pogodzie, wyruszyłem na pożegnanie moich miejsc ulubionych. ... Pożegnanie z Kórnikiem... żegnam się również z Wami ... ale na krótko ... pod koniec Maja, powitanie z Florydy (jaki ten świat wirtualny maluczkim jest ) pozdrawiam niezmiernie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2007 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 wszystkiego naj i...wracaj do nas , bo jestes tu bardzo potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2007 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Chef , no kurde Buziaki i usciski W pewnym sensie rozumiem , ze tak zdecydowales . Za dlugo byles w normalnym , zeby dac rade tutaj zyc No dobra juz nie rozmazujemy tuszu na rzesach , czekamy na paczki z Ameryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.04.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Nie wiem co napisać Szkoda , wielka szkoda , ale tak to się w życiu układa Na szczęście całe Twoje bogactwo jest dla nas maliuczkich dostepne w świecie wirtualnym , więc po części będziesz z nami . I mam nadzieję na małe tete a tete na śpitalnym korytarzyku albo w wózkowni Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 25.04.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Nie zostawiajcie Nas ... prosimy a moze jak bedziecie w dalekim swiecie to wyslecie Nam pocztówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.04.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 też wymyśliłeś powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.04.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Qurcze Chefie Powodzenia, bądź z nami choć wirtualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.05.2007 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 ... no to jestem na powrót Kochani ... niezmiernie się cieszę, że nie zapomnieliście o mnie (przy okazji serdecznie dziękując wszystkim za mail'e i życzenia na priv'a) ... narazie z braku czasu gotuję jeszcze niewiele (popełniłem jednak trzy nowe potrawy: ... ziemniaki pieczone faszerowane wątróbką, ... zrazy wołowe zawijane nadziewane wieprzowiną, ... oraz "nowe - stare" szparagi zawijane w szynce z faszerowanymi jajkami w galarecie, ... wszystkim bardzo smakowało, ... przepisy jednak, jeszcze niestety w brulionie i bez zdjęć, ale podam je już wkrótce), choć czasu niewiele, postaram sie pisać coraz więcej pozdrawiam niezmiernie serdecznie ze słonecznej Florydy ... ciąg dalszy niechybnie nastapi niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.05.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Szefie ....muszę zmienić wpis Najszczersze wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.05.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 witam Szefa. A mnie nadal to urzadzenie powala na nogi....nieskromnie powiem ,że chciałbym byc w jego posiadaniu nawet przez chwile i sobie popitrasić. pzdr.NS,KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts