Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pożegnanie z Kórnikiem

Chef Paul

Recommended Posts

... Walizki już spakowane, na stole lotnicze bilety, więc przy pięknej słonecznej pogodzie, wyruszyłem na pożegnanie moich miejsc ulubionych. ... Pożegnanie z Kórnikiem... żegnam się również z Wami ... ale na krótko :) ... pod koniec Maja, powitanie z Florydy (jaki ten świat wirtualny maluczkim jest :) )

pozdrawiam niezmiernie serdecznie

Nie wiem co napisać :roll:

Szkoda , wielka szkoda , ale tak to się w życiu układa :cry:

Na szczęście całe Twoje bogactwo jest dla nas maliuczkich dostepne w świecie wirtualnym , więc po części będziesz z nami .

I mam nadzieję na małe tete a tete na śpitalnym korytarzyku albo w wózkowni 8) :wink: :wink:

Trzymaj się :D :D

Qurcze Chefie :(

Powodzenia, bądź z nami choć wirtualnie. :)

• 4 weeks później...

... no to jestem na powrót :)

Kochani :)

... niezmiernie się cieszę, że nie zapomnieliście o mnie (przy okazji serdecznie dziękując wszystkim za mail'e i życzenia na priv'a)

... narazie z braku czasu gotuję jeszcze niewiele (popełniłem jednak trzy nowe potrawy: ... ziemniaki pieczone faszerowane wątróbką, ... zrazy wołowe zawijane nadziewane wieprzowiną, ... oraz "nowe - stare" szparagi zawijane w szynce z faszerowanymi jajkami w galarecie, ... wszystkim bardzo smakowało, ... przepisy jednak, jeszcze niestety w brulionie i bez zdjęć, ale podam je już wkrótce),

choć czasu niewiele, postaram sie pisać coraz więcej :)

pozdrawiam niezmiernie serdecznie ze słonecznej Florydy ... ciąg dalszy niechybnie nastapi niebawem