Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Mam okazje kupic szary beton komórkowy, nowy,

producent ecobet, za bloczek szer.24 wys.24 dłu.59 odmiany 600 mam

zapłacić 8zł, do odebrania po majowym weekendzie, czy warto go kupic.A tak przy okazji może podacie ceny betonu komórkowego w waszym rejonie i termin oczekiwania.

Pozdr.

https://forum.murator.pl/topic/77478-beton-kom%C3%B3rkowyczy-warto/

Witam

Mam okazje kupic szary beton komórkowy, nowy,

producent ecobet, za bloczek szer.24 wys.24 dłu.59 odmiany 600 mam

zapłacić 8zł, do odebrania po majowym weekendzie, czy warto go kupic.A tak przy okazji może podacie ceny betonu komórkowego w waszym rejonie i termin oczekiwania.

Pozdr.

Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma (cenę mam na myśli). Jeżeli masz okazję kupić z jakąś realną, konkretną datą dostawy i nie boisz się popiołów to kup. Ja z tych bloczków z Oświęcimia stawiałem garaż. Były wśród nich koślawe -nadpęknięte i napuchnięte -to nie stało się w transporcie tylko podczas produkcji. Zwróć na to uwagę. Co ciekawe wydają się solidniejsze od białych 600-tek z Żelisławic(z takich mam dom) z tym że Żelisławice mam wyprodukowane dosłownie 5 dni temu.Szary BK jest cieplejszy od białego ale Ecobet nie robi bloczków na klej tylko na zaprawę.

W sierpniu ubiegłego roku kupiłem po 4,08 PLN

https://forum.murator.pl/topic/77478-beton-kom%C3%B3rkowyczy-warto/#findComment-1749494