Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jedziesz na spotkanie samochodem? masz wolne miejsca?

Recommended Posts

Ponieważ kilka osób pyta o możliwość dojazdu na spotkanie pomyślałem o wzajemnej pomocy forumowiczów.

Jedziesz na spotkanie samochodem? Masz wolne miejsca? Ogłoś przez jakie miasta będziesz jechał, może ktoś będzie zainteresowany zabrać się z Tobą. Wspólne na pewno będzie weselej.

pozdrawiam

m.

Frosh....czy znalazloby się jedno miejsce dla smoczycy :oops: w samochodziku? Kurcze.... no mam taką chęć jechać że chyba przeskocze wszelakie trudności :lol: ....jeśli oczywiście mnie zabierzecie. Jeśli tak to czekam na znak :D ....wtedy omówimy szczegóły co i jak.

No a co z noclegami? Wracacie w nocy czy kamuflujecie się u kogoś w Wawie na noc ludziska?

Frosh....czy znalazloby się jedno miejsce dla smoczycy :oops: w samochodziku? Kurcze.... no mam taką chęć jechać że chyba przeskocze wszelakie trudności :lol: ....jeśli oczywiście mnie zabierzecie. Jeśli tak to czekam na znak :D ....wtedy omówimy szczegóły co i jak.

No a co z noclegami? Wracacie w nocy czy kamuflujecie się u kogoś w Wawie na noc ludziska?

odpisalam ci na priv 8)

Mam 3 wolne miejsca - mogę odebrać chętnych z Dworca Centralnego lub Zachodniego :):):)

To ja się zapisuję :D

może być wesoło... zabierzecie mnie ze sobą? :D

pozdrawiam

m.

ps. kto mi podpowie co można robić w w-wie o 8 rano w sobotę? od 10 nie ma problemu.. ale wcześniej? :D

Mam 3 wolne miejsca - mogę odebrać chętnych z Dworca Centralnego lub Zachodniego :):):)

To ja się zapisuję :D

może być wesoło... zabierzecie mnie ze sobą? :D

pozdrawiam

m.

Moja Hondka zarejestrowana jest na 5 osób - nie ma sprawy :):)