maksiu 25.04.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Ponieważ kilka osób pyta o możliwość dojazdu na spotkanie pomyślałem o wzajemnej pomocy forumowiczów. Jedziesz na spotkanie samochodem? Masz wolne miejsca? Ogłoś przez jakie miasta będziesz jechał, może ktoś będzie zainteresowany zabrać się z Tobą. Wspólne na pewno będzie weselej. pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.04.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 trasa Bytom-Urzut ,wolne 3 miejscowki w przedziale dla palacych jesli komus to nie przeszkadza , to chetnie zabierzemy obiecuje , ze bede grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.04.2007 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 ... obiecuje , ze bede grzeczna eee To nie jade z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.04.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 ... obiecuje , ze bede grzeczna eee To nie jade z tobą jedz z Froschem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 27.04.2007 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Te miejsca to jeszcze aktualne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.04.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Te miejsca to jeszcze aktualne ? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 28.04.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Trasa Olsztyn-Urzut wolne 2 miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.04.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Frosh....czy znalazloby się jedno miejsce dla smoczycy w samochodziku? Kurcze.... no mam taką chęć jechać że chyba przeskocze wszelakie trudności ....jeśli oczywiście mnie zabierzecie. Jeśli tak to czekam na znak ....wtedy omówimy szczegóły co i jak. No a co z noclegami? Wracacie w nocy czy kamuflujecie się u kogoś w Wawie na noc ludziska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.04.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Frosh....czy znalazloby się jedno miejsce dla smoczycy w samochodziku? Kurcze.... no mam taką chęć jechać że chyba przeskocze wszelakie trudności ....jeśli oczywiście mnie zabierzecie. Jeśli tak to czekam na znak ....wtedy omówimy szczegóły co i jak. No a co z noclegami? Wracacie w nocy czy kamuflujecie się u kogoś w Wawie na noc ludziska? odpisalam ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.04.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Frosh...jeszcze raz bardzo dziękuję . Pozdrawiam, Smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.04.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Frosh...jeszcze raz bardzo dziękuję . Pozdrawiam, Smoczyca. fajnie , ze jedziesz z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.04.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ja też się cieszę . Pozdrawiam, Smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Mam 3 wolne miejsca - mogę odebrać chętnych z Dworca Centralnego lub Zachodniego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.05.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Mam 3 wolne miejsca - mogę odebrać chętnych z Dworca Centralnego lub Zachodniego :) To ja się zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Mam 3 wolne miejsca - mogę odebrać chętnych z Dworca Centralnego lub Zachodniego :) To ja się zapisuję Veruniu, zgłosiła mi się Anisia3 - ale jak jest sama to cool Muszę się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.05.2007 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Mam 3 wolne miejsca - mogę odebrać chętnych z Dworca Centralnego lub Zachodniego :) To ja się zapisuję może być wesoło... zabierzecie mnie ze sobą? pozdrawiam m. ps. kto mi podpowie co można robić w w-wie o 8 rano w sobotę? od 10 nie ma problemu.. ale wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Mam 3 wolne miejsca - mogę odebrać chętnych z Dworca Centralnego lub Zachodniego :) To ja się zapisuję może być wesoło... zabierzecie mnie ze sobą? pozdrawiam m. Moja Hondka zarejestrowana jest na 5 osób - nie ma sprawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 01.05.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 A ze mną nikt nie chce jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.05.2007 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 A ze mną nikt nie chce jechać gdybyś jechała przez szczecin to bym się zabrał :D ponów ofertę na grupie olsztyńskiej pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 01.05.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 A ze mną nikt nie chce jechać gdybyś jechała przez szczecin to bym się zabrał :D ponów ofertę na grupie olsztyńskiej pozdrawiam m. Szczecin stanowczo za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts