prochon 01.05.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 2-3 osoby moge zabrac z Wawki szczegóły do ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 04.05.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 A czy ktoś z SIEDLEC będzie jechał?????szukam miejsca dla 2osób, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 06.05.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 maksiu ja cię mogę zabrać mam jedno miejsce w busie A ze mną nikt nie chce jechać gdybyś jechała przez szczecin to bym się zabrał :D ponów ofertę na grupie olsztyńskiej pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.05.2007 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 maksiu ja cię mogę zabrać mam jedno miejsce w busie A ze mną nikt nie chce jechać gdybyś jechała przez szczecin to bym się zabrał :D ponów ofertę na grupie olsztyńskiej pozdrawiam m. jedziesz busem??? no to mocna ekipa widze wybiera sie z Toba podaj prosze na priva jakies szczegóły pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słej 07.05.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 A ze mną nikt nie chce jechać gdybyś jechała przez szczecin to bym się zabrał :D ponów ofertę na grupie olsztyńskiej pozdrawiam m. Szczecin stanowczo za daleko Ale przez Mławę jedziecie. Nie wiem czy te miejsca jeszcze aktualne w ogóle. Może bym mógł się zabrać z Wami? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ganek65 10.05.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 ja mam 2 albo i 3 miejsca mogę zabrac z W-wy (ze śródmieścia, centralnego lub zachodniego)pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ganek65 10.05.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 ja mam 2 albo i 3 miejsca mogę zabrac z W-wy (ze śródmieścia, centralnego lub zachodniego)pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.05.2007 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Wygląda że sam będę jechał samochodem, więc jeśli komuś było by ze mną po drodze to zapraszam, będę jechał droga nr 10, a więc kalisz pomorski, wałcz, piła, bydgoszcz, toruń, lipno, płońsk.pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts