jaceek 25.04.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Czy do 4m2 przedpokoju w którym stoi wielka ciemna szafa w kolorze wenge można dobraćjasne drzwi do pokoi i łazienki (3 sztuki) czy jestem skazany na ciemne jeślichcę, żeby wszystko grało estetycznie?Wiem, że podpowiedź będzie trudna, bo nie widzicie tego pomieszczenia. Chodzimi więc tylko o poznanie zasady, bo mam konflikt z kobietą: ona twierdzi, żeskoro jest wielka ciemna szafa, to tylko ciemne drzwi będą pasować. A ja niechciałbym bardziej zaciemniać tego małego pomieszczenia więc szukam czegośjasnego co by pasowało. Mam szansę znaleźć? Kolor ścian: biały i nie zmienisię w ciągu najbliższych 3 lat.W przedpokoju są też drzwi wejściowe do mieszkania w kolorze "olcha azjatycka"http://www.kronodoor.pl/images/products/AFD.jpgpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 10.05.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 podobno zasada taka że dobieramy kolor dzwi do koloru ścian a nie jak większośc uwaza do koloru podłogi nie mówiąc już do mebla w twoim wypadku szafy no ale jak widze dzwi wejściowe to mam dysonans gdyby nie te dzwi wybrała bym kolor biały wszystko by się zlało ładnie w całość a pomieszczenie dzieki temu stało by się optycznie większe po zastanowieniu stawiam na biały jeśli wybierzesz inny kolor to pomieszczenie będzie popaćkane powstaną takie dziwne plamy ale to moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts