Aggi 25.04.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Mój kolega Długi prosi o interwencję w sprawie trudności w aktywnym uczestniczeniu w życiu forum ! Forum domaga się od Długiego, aby ten się zalogował - kiedy nieszczęśnik skwapliwie próbuje to uczynić - zalogowanie okazuje się niemożliwe... A zatem w imieniu długiego - HELP!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.04.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 A może on z kozą...i dlatego Ja mam zapchaną skrzynkę i nie mogę wszystkich postów usunąć dlatego proszę korespondencję na email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 A może on z kozą...i dlatego Ja mam zapchaną skrzynkę i nie mogę wszystkich postów usunąć dlatego proszę korespondencję na email. jea.....przeprasazm to moja wina sprobuj usuwac pojedyncze dlugi niech sprobuje wywalic ciasteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Pomocy Nie moge zyc bez dlugiego na Forum i w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.04.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 no wiesz ja o tym wiem ale czy musisz się tak z tym obnosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 25.04.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 no wiesz ja o tym wiem ale czy musisz się tak z tym obnosić wiesz jak to jest .......na to nie ma lekarstwa wywaliłem ciasteczka i znowu mogę ........ ciekawe czy w życiu też tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts