Figurant 22.06.2003 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Jestem na etapie wyboru pieca. Dom ok.200m2 dla 4-osobowej rodziny. Myślę o piecu kondensacyjnym, jednofunkcyjnym z zasobnikiem wody ok.130L. Jaką firmę wybrać i jaki piec? Mocno zastanawiam się nad DeDietrichem. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 22.06.2003 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Jestem na etapie wyboru pieca. Dom ok.200m2 dla 4-osobowej rodziny. Myślę o piecu kondensacyjnym, jednofunkcyjnym z zasobnikiem wody ok.130L. Jaką firmę wybrać i jaki piec? Mocno zastanawiam się nad DeDietrichem. Co Wy na to? Skorzystaj najpierw z funkcji "Szukaj" (na górze w środku ). Ten temat był już poruszany bardzo wiele razy. Przyjemnej lektury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts