Majkel_B 25.04.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Za chwilę pilnie muszę zdecydować o wyborze koloru parapetu zewnętrznego. Dom jest parterowy, dach czarny dachówka braas, okna białe, elewacja w kolorze paskowym. Wprowadzenie 4 koloru (parapet) chyba będzie źle wyglądało, tak więc pozostaje mi wybór parapet w kolorze bieli lub czarny. To trochę pytanie retoryczne ale proszę Was o opinie a jeszcze lepiej jesli ktoś ma zdjęcie lub link do zdjęcia elewacji domu z czarnym dachem i białymi oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz karwat 26.04.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Parapety dobierz sobie do podbitki:) ja mam brazowa i brazowe parapety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szpulka 27.04.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 A ja mam czarny dach jasno żółte elewacje, białe okna, parapety i podbitkę. Też się zastanawiałam zwłaszcza nad podbitką i okazało się, że całkiem fajnie wygląda - tak świerzo i czysto ... z daleka Nie ma się co oszukiwać parapety trzeba myć tak jak okna a na podbitce nie widać brudu (już trzeci rok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 29.04.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Na Twoim miejscu wybrałabym białe parapety. Jeśli masz możliwość , to pokoloruj swój dom wirtualnie. Ja tak zrobiłam, choć mój projekt był bez możliwości kolorowania, to dobrałam kolory na innym projekcie. Wiadomo, że dom będzie inaczej wyglądał, ale chodzi tu tylko o współgranie kolorów, więc zadziałało. Teraz wiem, co w jakim kolorze będzie u mnie. Spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.04.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ja mam grafitowy dach, białe okna, parapety z czarnego granitu w takie połyskujące niebieskie ciapki. Najpierw bardzo mi się nie podobały, teraz uważam, że nie mogło być lepiej. Dom zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martynka75 30.04.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ja mam grafitowy dach i kominy, elewcja bedzie blado-zolta, okna i podbitka biale, no i PARAPETY BEDA BIALE mam nadzieje, ze bedzie ... tak swiezo wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 30.04.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Moim zdaniem jasny kamień, o odcieniu kremowym, albo piaskowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 30.04.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 dachówka czarna - brasparapety jasny beż przemieszany z kolorem piaskowym http://rezulak.pl/Nowy%20folder/parapet3.jpghttp://rezulak.pl/Nowy%20folder/parapet2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts