Rena 25.04.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witajcie, potrzebuję fachowej porady i doradztwa w kwestii sprzedazy detalicznej drzewek ozdobnych. Chciałabym zając się takim biznesem tylko nie wiem od czego zacząć, szukam porad w necie ale jak do tej pory nic nie znalazłam. Może ktoś z Was wie gdzie tego szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 26.04.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Reniu,A czy Ty je tylko chcesz sprzedawać, czy hodować i sprzedawać? Jeżeli tylko sprzedawać, to musisz wejść we współpracę z producentami materiału szkółkarskiego.Po drugie powinnaś mieć rozeznanie rynku, co w obecnym okresie jest modne to się najlepiej sprzeda. Warto mieć kontakt z podobnymi punktami sprzedaży i wymieniać się spostrzeżeniami, a nawet materiałem. A czasami trzeba po prostu zaryzykować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts