kajetana 20.03.2009 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 na początek kwietnia możemy planować przywożenie mebli i kartonów - oj się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 20.03.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 no tak - nie czytałam regulaminu..... i skasowano mi moją wizytówkę oraz opcję dołączania obrazkówBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 23.03.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Michał kończy kładzenie płytek w chacie, pewnie dziś/ jutro będą już fugę między płytki maziać :) Do końca tygodnia mają skończyć garaż - nałożyć na podłogę masę żywiczną (czy jakąś inną) oraz pomalować docelowo ściany. I super, że podłoga będzie taka jak np. w Macro - łatwa w utrzymaniu czystości. A meble i kartony ze Szczecina będziemy przywozić dopiero po świętach - wszystkie firmy przeprowadzkowe chcą mieć listę mebli - a ja już nie pamiętam dokładnie co mieliśmy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 24.03.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 pogoda - jaka jest każdy widzi podłoga w garażu musi poczekać - instrukcja nakazuje nakładanie mazidła przy temperaturze powyżej +10 st.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 24.03.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 udało mi się wgrać fotki http://images50.fotosik.pl/91/071d06c00dcb49cdm.jpg http://images41.fotosik.pl/87/9391bfc912e1129em.jpg http://images36.fotosik.pl/87/962ba122cf5d6d53m.jpg http://images46.fotosik.pl/91/c85c27e1e3e7e8f9m.jpg http://images48.fotosik.pl/91/02c523b6a1f166f0m.jpg A w ostatnią sobotę byliśmy nad Wartą - Artur sprawdzał jak się rzuca ... http://images40.fotosik.pl/87/24de9bbf5e55cf7am.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 30.03.2009 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 płytki położone, tylko fuga została. Pogoda się poprawiła więc pewnie dziś/ jutro będą wylewać podłogę w garażu. Tylko ta cholerna kanaliza ..... - adwokatem i sądem chyba postraszę HARBARTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 31.03.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 no i jesteśmy w ciąży a do końca bydowy tyle jeszcze załatwiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 10.04.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 na budowie wszystko zwolniło ... podłoga w garażu wciąż nie zrobiona Toczę wojnę na noże i straszę adwokatem firmę Harbart. Dobrze, że WodGaz Leśniak jakoś sobie wzięli do serca moją ciążę i postrają się zrobić przyłącze gazu jak najszybciej Choć oczywiście - najbardziej potrzebna jest kanaliza (harbart). Będę zmuszona po świętach pozbierać kilka opinii (łącznie z Aquanetem) dot. przyłączy i z tym wszystkim dalej toczyć wojnę... Choć tak naprawdę nie mam siły kłócić się z tym idiotą i krew mnie zalewa, gdy słyszę, że oni uważają że wszystko zrobili zgodnie ze sztuką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 17.04.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 proszę zabrać ode mnie żyganie ...... wcale mi z tym nie jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 17.04.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 kaja jeszcze troche to potrwa:) Mnie trzymało do polowy 4 mc:) Zyganie to nic w porównaniu do zgag które meczą pod koniec ciązy:) Buziaki dla Was!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 22.04.2009 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 chociaż podłoga w garażu zsotała w końcu "wylana".Może w ten łikend przywieziemy pierwsze meble ....A na maj/ czerwiec planujemy zwieźć wszystko ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 23.04.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 odebraliśmy (po roku) poprawny projekt przył. kanalizacji. Dziś byłam w Meliopozie, w next week będziemy się spotykać na działce, aby omówić szczegóły podłączania, koszty i terminy. Postaram się, aby jak najwcześniej w maju podłączyli też gaz. Czyli pozytywnie myśląc na koniec maja/ czerwiec powinniśmy grodzić posiadłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 05.05.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 no - jutro robią przekop i kładą rury do gazu, a 18go do kanalizacji Po 18tym znów wołamy Pana łyżeczkę (katepilara), aby wyrównał,co zepsują oraz jeszcze "pozmieniał" działkę. A potem ostatni etap - ogrodzenie Do końca maja fachowcy mają skończyć tyle ile trzeba w domu. Powinniśmy się zacząć wprowadzać w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 11.05.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 rura do gazu poprowadzona do domu - teraz czekamy na gazownię, żeby puścili gaz. Termin zrobienia kanalizy się przesunął na koniec maja Wkurzają mnie nasi pracownicy od wykańczania wnętrza (i naszych portfeli) - mieli zacząć prace końcowe na początku maja, dziś już 11ty a ich nie ma. Mój mąż kupił regały do garażu i w łikend ustawialiśmy już na nich różne sprzęty, opony i takie tam. Pewnie niedługo zaczniemy przewozić katrony z naszego mieszkania w Poznaniu. Ale i tak mnie wkurza że w domu nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 15.05.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 gaz podłączony, pewnie w czerwcu będziemy uruchamiać piec. Wycena przyłączenia wewn. kanalizacji doprowadziła mnie do rozległego zawału Muszę poszukać na forum, kto ma jakie przepompownie ścieków... No i "wykańczacze" się pojawili - więc plan chyba się powiedzie. Brakuje szmalu a lotto nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 20.05.2009 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 pilnie szukamy używanych stempli budowlanych i siatki leśnej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 23.05.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 no i nie mamy wyjścia - wszystko do ogrodzenia musimy kupić nowe. W czerwcu ruszamy z grodzeniem działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 30.05.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 tak się wszystko ślimaczy jeszcze ten deszcz - kanalizacji nie mogą zrobić, bo leje. I ma lać do środy... W domu powolutku idziemy do przodu - kupiliśmy kibelek do małej łazienki, płytki na ścianach (tam) są już położone. Czekamy na kratkę do odwodnienia pod prysznic - wtedy będzie robiona podłoga. Próbujemy dobrać kolor na ściany - nie łatwa spawa. Pierwszy wyszedł koszmarnie żółty, nowy zobaczymy jutro. Zmęczona jestem tym wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 01.06.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 kolory na ściany wybieraliśmy przez tydzień - nijak się mają pomalowane "palety" w Castoramie i innych marketach do pomalowanych ścian w domu. Kupowaliśmy lateksowe farby Bondex - dopiero za 3cim razem dobraliśmy odpowiedni kolor... Faceci od kanalizy poprawiali część roboty, bo za płytko wkopali zbiornik na ścieki (przydomowe) i wystawał kawał zbiornika dużo ponad ziemię. Pewnie do końca tygodnia cała chata będzie już wymalowana w środku Tylko żeby pogoda się poprawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 02.06.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wyjątkowo szybko się okazało na USG, że mamy w brzuchu KUBUSIA jedyny facet w naszych rodzinach (ma 3 kuzynki + 1 wnuczkę siostry własnego ojca - czyli ??) i super - bo jakoś nie widziałam siebie kupującej różowe ubranka.... i plecaczki z Hello Kitty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts