kajetana 17.12.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Udało się - jesteśmy w domu. Wczoraj Kuba się popisał - ku zdziwieniu nas - rodziców. Zasnął w samochodzie po 15.00, spał smacznie i spał i spał... Dojechaliśmy do domu, auto w garażu a synek śpi... Baliśmy się go ruszać, żeby się nie obudził więc kimał w aucie w garażu. Około 21.00 go wyjęłam. Szok - spać 6h spokojnie Potem przestało być tak fajnie Kiedy ja mam się wyspać? (zbieram dobre rady i sprawdzone sposoby na dużo mleka w cyckach - bo ja mam raczej średnio) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 20.12.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Nowe zmory: czkawka, mocne ulewanie (wymioty). Zaczynamy jakoś poznawać i opanowywać sytuacje krytyczne, choć łatwo nie jest Aby Kuba spał spokojnie i nie dostawał szału przy cyckach (bo puste) dostaje butelkę z Nanem - nawet 2-3 razy na dobę. Ale nie wypija zalecanej ilości, bo zawsze dostaje wcześniej cycka... (proszę tylko na mnie nie krzyczeć, za podawanie butelek - tak zdecydowaliśmy dla spokojności dziecka). I tak to jest - ostatnie 2 lata temat nr1 to budowa, teraz to synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 12.02.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 hej mamuśki-budowniczki poszukuję nosidełka dla 3 miesięcznego bobasa - nie wiem, które będzie OK na jego kręgosłup. A mały coraz bardziej się wkurza, jak jeździ po domu w wózku - nie mam siły go nosić, stara jestem już Czekam na dobre rady ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia540 30.01.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Witam Jak domek i synek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kansas 01.03.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Witam wszystkich, budowałem w 2011 dom z firmą Damir i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem firma rozlicza się z najmniejszych kosztów przy ostatniej wpłacie, jesteśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts