MURMAN 25.04.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 ano chyba się pospieszyłem i przed tygodniem posadziłem kilka przepięknej urody sadzonek winogron puscilo toto przepiekne listeczki widać zatem , że sie zaczeły dobrze mieća tu pechulec w nocy przyszedł był wredny mróz -2...3 stC i wszystkie listeczkiszl.... trafił sa czarne i opadły no i cóż czy sadzonki są i jeszcze i odbiją --czy tylko już jako śmieć ozdobny znawcy tematu proszę o wasze zdanie ........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 25.04.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 ano chyba się pospieszyłem i przed tygodniem posadziłem kilka przepięknej urody sadzonek winogron puscilo toto przepiekne listeczki widać zatem , że sie zaczeły dobrze mieć a tu pechulec w nocy przyszedł był wredny mróz -2...3 stC i wszystkie listeczki szl.... trafił sa czarne i opadły no i cóż czy sadzonki są i jeszcze i odbiją --czy tylko już jako śmieć ozdobny znawcy tematu proszę o wasze zdanie ........................... Powinny odbić, poczekaj. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 25.04.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Jeśli wypuściły liście to znaczy,że miały korzenie.A jak maja korzonki to powinny przezyć. Tyle teorii,resztę pokaże zycie. Poczekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 26.04.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Jeśli wypuściły liście to znaczy,że miały korzenie.A jak maja korzonki to powinny przezyć. Tyle teorii,resztę pokaże zycie. Poczekaj. Może to prawidłowa teoria a może nie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts