madaszka 25.04.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 W końcu oboje z mezem podjelismy meska decyzje: BUDOWA wymarzonego domku. Mieszkam w Szczecinie, bedziemy budowac sie w Dobrej Szczecinskiej, gdzie wlasnie podpisalismy umowe przedwstepna sprzedazy dzialki budowlanej (na szczescie uzbrojonej) za "jedyne" 170zl/m2. Jestesmy w trakcie kompletowania paierow do banku Jak na razie bladze jak dziecko we mgle, ale mam nadzieje, ze z czasem sie zaczne plynniej poruszac po tym temacie. Mam na imie Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 25.04.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witaj na forum blondynko ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.04.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 witaj Marta jabko ..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 10.05.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witaj Marto Ja tyż ze Szczecina - ale z prawobrzeża i mamy zamiar budować się w puszczy bukowej mamy zamiar, bo działka mocno zadatkowana, ale póki co aktu własności nie mamy i o pozwolenia na budowę starać się nie możemy... ale wszystko już tuż tuż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts