geneq13 25.04.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 mam problem z pustymi meblami w pokojach . . .jestem swiezo po remoncie i nie mam pomyslu co zrobic z ta pustka?w gre wchodzi zakup ciekawych produktów itpz gory thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merry12 25.04.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 witaj taka pustke mozesz wypelnic drobnymi przedmiotami . . np. obrazkami, miskami itp wedle uznania jezeli szukasz czegos konkretnego wejdz na http://www.topdecor.pl tam napewno znajdziesz cos dla siebie tak byli w moim przypadku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sconosciuta 25.04.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Jestem z natury minimalistką i uważam ze im mniej tym lepiej.Zainwestuj w cos naprawdę ciekawego i powoli uzupełniaj półeczki.Nie ma nic gorszego niz masowe nabywanie czegokolwiek aby puste miejsca zapełnić.A poki co poustawiaj małe wiosenne kwiatki w fajnych doniczkach:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 25.04.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Ja chce bardzo miec jakis stary kawałek architektury np jakis rzezbiony gzyms kawałek jakiegos portalu kiedys bylam na cmentarzu i cos takiego leżalo w krzakach ale sie nie odważylam choc jestem niewierząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.04.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Ja chce bardzo miec jakis stary kawałek architektury np jakis rzezbiony gzyms kawałek jakiegos portalu kiedys bylam na cmentarzu i cos takiego leżalo w krzakach ale sie nie odważylam choc jestem niewierząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 26.04.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 mam problem z pustymi meblami w pokojach . . . jestem swiezo po remoncie i nie mam pomyslu co zrobic z ta pustka? w gre wchodzi zakup ciekawych produktów itp z gory thx Wyrzucilas ksiazki podczas remontu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 26.04.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 mam problem z pustymi meblami w pokojach . . . jestem swiezo po remoncie i nie mam pomyslu co zrobic z ta pustka? w gre wchodzi zakup ciekawych produktów itp z gory thx Ha, ha, mogę dać Ci połowę moich A swoja droga dostałam kiedys figurkę porcelanową od Ciotki, u niej nie pasowała (szczerze mi to przyznała . Jak ja u mnie zobaczyła córeczka znajomych, to oczu nie mogła oderwać. No i paskudna figurka znalazła sie we właściwych rękach Nie spiesz się za bardzo, z czasem zapełnisz półki książkami, płytami CD, pamiętkami z podróży, prezentami od znajomych. Na pewno masz jakies zdjęcia, może wybrac kilka i ustawić? Plus taki, że zdjęcia w ramkach można zmieniać - nie znudzą Ci się Warto na pewno jakieś wazony czy dzbanki kupić - idzie wiosna więc świeże kwiaty będą najpiekniejsza dekoracją Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts