Żelka 09.05.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 a nasze kobiety powinny chodzić w workach na głowie. A w jakich plastykowych czy papierowych? jutowych Patrzecie jaki dobry dla nas bab. Ja sie tylko tego plastyku obawialam.., ale jak sama natura to moze byc. Aha i jeszcze jedno te worki to od Prady czy Gucciego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 09.05.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Nic do śmiechu.Festiwal głupich pomysłów trwa.Mounty Python miał Ministerstwo Niemądrych Kroków.Nie wiadomo co jeszcze miłościwie nam panujący wymyślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.05.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Nic do śmiechu. No my z jea się śmiejemy przez łzy, bo podobno strach się bać, wiec chyba tylko śmiać nam się ostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 09.07.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Wrocilem po 27 latach. W pierwsza noc ukradli nam auto.Dziecko na boisku,,witaja" wyciagnieta reka i hail Hitler.Sasiadowi za plotu musze 2x mowic Dzien dobry (raz zeby uslyszal a drugi zeby zrozumial) ,przy wyrzucaniu szkla plastikow do kotenerow wybiega ,,pani" ok. 60 i bluzga nie bardzo wiem ocochodzi.(idzie o bogate auto).Sasiedzi z okolic spalaja smieci (miejscowosc uzdrowiskowa).Od pol roku usiluje oddac dom trzeba ,,dac" nie daje to i dom nieodebrany.Strach zachorowac ,strach na ulicy chodzic, wyscigi ala Kubica inikt nie reaguje nikomu to nie przeszkadza.Przyjaciele i znajomi mowia ,,a mymielismy cie za inteligetnego czlowieka" pozdrawiam Krzymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 09.07.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Wrocilem po 27 latach. W pierwsza noc ukradli nam auto.Dziecko na boisku ,,witaja" wyciagnieta reka i hail Hitler.Sasiadowi za plotu musze 2x mowic Dzien dobry (raz zeby uslyszal a drugi zeby zrozumial) ....... . I jak tu nie kochać naszego kraju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Po tylu latach tak samo trudno przystosować się do tutejszych warunków, jak wtedy do tamtejszych. Pewnie mogą ludzi wokół kłuć w oczy pieniądze, dobre auto... Nie dajcie się sprowadzić do parteru, bezinteresowna polska zawiść jest wszak szeroko znana, trzeba jednak mieć nadzieję, że z czasem wszystko się ułoży. Staraj się normalnie traktować ludzi, nie wydziwiaj na to co robią i jak robią, pomóż czasem, zagadaj - i jakoś chyba pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 10.07.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Zapomnialem napisac o tym jak mielismy napad wtarrgniecie do domu.Zatele-fonowalem na 997 i do dzisiaj NIC.Owszem rozmawiam z sasiadem 2x muszemowic dzien dobry zanim mnie zauwazyPrzy stawianiu plotu bylo ,,na trzy palce" sasiada oczywiscie.Wezwali geodete ,,i teraz to mi pokaza zebym sobienie myslal" Geodeta przyznal nam jeszcze 0,5m terenu ktorego nie chce, za plotem mam wroga ze niech sie Kargul chowa.Mielismy dwa koty zaden sie nie uchowal (zajechane autami) psa nie bede mial bo szkoda zwierzecia.Synek sie pytya Tato musimy tu mieszkac? Krzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.07.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Krzymi aż się wierzyć nie chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 10.07.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Aha ! zeby nie bylo niejasnosci te bogate auto to Gof III . Tak sobie marze ze sprzedam to i kupie dzialke miedzy ,,nienormalnymi ludzmi"TYLKO GDZIE TO JEST?? Krzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 10.07.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 na zachód od Odry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.07.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 W Burkina Faso .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 11.07.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Wrocilem po 27 latach. W pierwsza noc ukradli nam auto.Dziecko na boisku ,,witaja" wyciagnieta reka i hail Hitler.Sasiadowi za plotu musze 2x mowic Dzien dobry (raz zeby uslyszal a drugi zeby zrozumial) ,przy wyrzucaniu szkla plastikow do kotenerow wybiega ,,pani" ok. 60 i bluzga nie bardzo wiem oco chodzi.(idzie o bogate auto).Sasiedzi z okolic spalaja smieci (miejscowosc uzdrowiskowa).Od pol roku usiluje oddac dom trzeba ,,dac" nie daje to i dom nieodebrany.Strach zachorowac ,strach na ulicy chodzic, wyscigi ala Kubica i nikt nie reaguje nikomu to nie przeszkadza.Przyjaciele i znajomi mowia ,,a my mielismy cie za inteligetnego czlowieka" pozdrawiam Krzymi . nie ma co komentować minka wystarczy - gratuluje fantazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 13.07.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 krzymi, jak ty wytrzymujesz sam ze soba, czlowiekiem dotknietym pechem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 21.07.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Nie jestem pechowcem .Czuje sie ze soba dobrze,mam paru znajomych i dobrze mi Nie umiem sie pogodzic z pewnymi rzeczami i z pewnymi zjawiskami i to tyle. Napisalem pare faktow i moglbym dorzucic jeszcze kilka na temat budowy ale po co,przeciez to nic nie daje ani nic nie zmienia. Krzymi post Windowsa bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 22.07.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A można spytać w jakiej części Polski mieszkasz? Pytam, bo na przykład niektórzy Górale bywają nieufni wobec "nowych", i to nawet Górale niskopienni (patrz Góry Świętokrzyskie) - my z mężem kupiliśmy dom jakieś 2-3 lata temu i szczerze mówiąc dopiero w tym roku sąsiedzi (wszyscy) się odkłaniają lub kłaniają pierwsi. A to że Ci samochód ukradli...no cóż nam też i to w trzecim miesiącu po przeprowadzce do kraju. Widocznie to aki chrzest bojowy jest... Uszy do góry - jak zobaczą że jesteście "porządnymi" ludźmi, to powinni odpuścić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 22.07.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 22.07.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 22.07.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A żeby odpowiedzieć na pytanie zawarte w temacie - owszem, podoba mi się i to nawet bardzo. Gdyby było inaczej przeprowadziłabym się tam gdzie "trawka zieleńsza". Tylko czasami ludzie mnie wk...... ale przynajmniej swoi a nie ze zgniłego zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 28.07.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Mieszkam w zachodniopomorskim (taka mala dziura nad morzem) Krzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.07.2008 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 A, jak nad morzem to moze wszystko sie jakos ulozy ...... Ale mentalnosc hm, rodakow, zwlaszcza jak sie spedzilo sporo lat poza granicami, czasami czlowieka zastanawia ..... szczegolnie jakby chcial posluchac radia .... sasiadow akurat mam ok Tlumacze to sobie tym, ze to nie ich wina, ze nie objal Polski w swoim czasie plan Marshalla. Sa jacy sa i takim ich bierz. Trzymaj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts