kurp 22.06.2003 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Izolacja pozioma między ścianą fundamentową a ścianą zewnętrzną -2x papa na lepiku na gorąco czy może być papa na dysperbicie ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2003 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 U mnie jest papa termozgrzewalna z folia. Podobno tez mozna a robi sie to duzo szybciej Tak mi polecil kierownik budowy a ja mam do niego zaufanie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbychu 23.06.2003 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Może być papa na dysperbicie. Jednak polecałbym Ci folię zamiast papy. Np. bardzo dobra do tego jest folia BOR firmy Griltex. Ja zrobiłem tak:Dysperbit gruntDysperbitFolia BORFolia budowlana szerokości około 1m żeby później połączyć z izolacją poziomą posadzki na gruncie. PozdrawiamZbychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts