flacky 25.04.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Obserwując z niepokojem ceny na składach budowlanych,kompletuję ostatnie decyzje i pozwolenia. Niedawno czytałem,że opłacalny staje się transport materiałów np. ze Słowacji. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś zechciał podzielić się swoim doświadczeniem w tym temacie. Jestem mieszkańcem Polski południowej,być może taki wariant byłby godny uwagi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waltz 26.04.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Z tego co wiem, to na Słowacji też powoli zaczyna być problem z dostępnością ceramiki na ściany. Ja jak kupowałem 2 tygodnie temu, to hurtownie zaczynały intensywnie sprowadzać już materiały z Węgier (ja kupiłem węgierski Thermopor) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rufio_r 26.04.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Ostatnio czytałem krótką wzmiankę na ten temat na którymś z portali. Napisano tam, że owszem można podjąć takie wyzwanie, ale trzeba się liczyć z tym, że pierwszeństwo w dostawie mają "tubylcy" (czyli Słowacy) więc termin ew dostawy wcale może nie być taki satysfakcjonujący dla inwestora...No i oczywiście pytanie dot. cen - czy faktycznie się opłaca tam kupować i transportować to do Polski (pomijam oczywiście tych, którzy mieszkają przy granicy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts