ABB1 26.04.2007 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam Szanownych Forumowiczów, to mój pierwszy własny post, choć na forum jako obserwator i czytelnik jestem od kilku m-cy. Chcę się zacząć budować w okolicach Trójmiasta we wrześniu tego roku (domek z garażem 161 m p.u.), mam już pozwolenie na budowę, ale niestety są trudności ze znalezieniem ekipy budowlanej. Dzisiaj dostałam swoją pierwszą wycenę od firmy budowlanej i zwaliła mnie ona z nóg. A mianowicie: za stan surowy otwarty, gdzie dach ma mieć pełne deskowanie i pokrycie papą, wraz ze ścianami działowymi, wszystko z materiałów wykonawcy (m.in. porotherm) krzyknięto mi 204.000 zł ! Znając trochę ceny z forum, oczywiście nie zamierzam się decydować na taką zbrodniczą kwotę i mam nadzieję, że są jeszcze dostępni wykonawcy na jesień. Zależy mi na postawieniu stanu surowego otwartego. Może ktoś z Was zna ekipę / firmę, która podjęła by się pracy jeszszcze w tym roku ? Nie jestem osobą skąpą i chcę uczciwie zapłacić wykonawcy za jego pracę. Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 26.04.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witaj Aniu wiadomości dotyczące ekip dałam Ci na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts