kagan_sk 26.04.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam, Planujemy w naszej kuchni umieścić mały telewizorek - jakie telewizory macie w kuchni i jak sie sprawdzaja? Czy ktoś może posiada już małe LCD?z góry dzięki za podane modele oraz różne wnioski z użytkowania TV w kuchnipozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6dziewiatka7 26.04.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 cz Ja mam od lat tv w kuchni 14 cali , zwykły i cóżżżżżżżżż niie wychodzę z kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz karwat 26.04.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam. A kto bedzie pichcil smakolyki w kuchni jak bedziesz siedziec i tv ogladac?? Ja nie mam wogole tv i jestem szczesliwym czlowiekiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.04.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam. A kto bedzie pichcil smakolyki w kuchni jak bedziesz siedziec i tv ogladac?? Ja nie mam wogole tv i jestem szczesliwym czlowiekiem:) Kobiety maja bardziej podzielną uwagę. Potrafią gotować, prać, oglądać TV i niańczyć dziecko w tym samym czasie, jednocześnie rozmawiając z przyjaciółką przez telefon. Jeśli z tego wszystkiego zostanie tylko gotowanie i TV, to jesteśmy w stanie wspiąć się na wyżyny sztuki kulinarnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz karwat 26.04.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 ech mam nadzieje zo moja kobietka tez tka bedzie nie bede musial miec pomocy domowej ani robota kuchennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 29.04.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Witam Mam kuchnię otwartą częściowo na salon - w salonie nie będzie tv- bo goście przychodzą domnie by zemną rozmawiać- przebywać- a nie klan ogladać. Dlatego ma odrębne pomieszczenie - telewizornia- a w kuchni mały tv by smutno nie było przy gotowaniu. U dzieci w pokojach tez nie pociągłam kabla -bo muszą sie nauczyć iż telewizor nie jest nr.1 - no i te dzisiejsze baji dla dzieci szok- istne pranie mózgu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 02.05.2007 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Witam. A kto bedzie pichcil smakolyki w kuchni jak bedziesz siedziec i tv ogladac?? Ja nie mam wogole tv i jestem szczesliwym czlowiekiem:) Kobiety maja bardziej podzielną uwagę. Potrafią gotować, prać, oglądać TV i niańczyć dziecko w tym samym czasie, jednocześnie rozmawiając z przyjaciółką przez telefon. Jeśli z tego wszystkiego zostanie tylko gotowanie i TV, to jesteśmy w stanie wspiąć się na wyżyny sztuki kulinarnej my mamy 17 cali LCD i sprawdza się rewelacyjnie. To prawda, można jednocześnie gotować objad dla rodziny, karmić maleństwo, zabawiać je a przy okazji obejrzeć Fakty na TVN24 . Nie ma jak być KOBIETĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 02.05.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 tez planujemy tv w kuchni (nie będzie w salonie)postaram wkrótce wrzucić wizualizacje do dziennika, mam nadzieje że to rozwiązanie "zda egzamin" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malkontento 08.02.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Witam nosimy się z żoną z pomysłem zakupu tv do kuchni, jednak znajomi odradzają nam taki pomysł ze względu na to,że podobno sprzęt elektroniczny w takich warunkach jakie panują w kuchni (często duża wilgotność powietrza, oraz wysoka temperatura), ulegają częstym awariom. Z mojej strony jest więc prośba do wszystkich którzy maja taki sprzęt w kuchni, o podzielenie się swoimi doświadczeniami, z góry dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 08.02.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Pomysł dobry szczególnie gdy na antenie jest " Gotowanie na ekranie" A tak poważnie kuzyn miał ale po 2 awariach zrezygnował,choć w kuchni miał dobry wyciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.02.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 To zależy, gdzie się go postawi. Ja mam od niedawna, ale znajoma ma od lat w niezbyt dużej kuchni w bloku i nic się nie dzieje. No ale nie stoi nad kuchenką ani nad zlewem Montowanie zamiast okapu rzeczywiście może sprzętowi zaszkodzić. I raczej nie jest to miejsce na spełnianie swoich ambicji w zakresie jakości obrazu i dźwięku. Kupić najtańszy - na parę lat starczy na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.02.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Mam w tej chwili - w domu teściów - malutki tv na lodówce. Stoi tam od kilku lat, nic sie z nim nie dzieje. Przydaje sie, gdy jestem zmuszona robic w kuchni cos czego niecierpię np. przy obieraniu ziemniaków nawet "Klan" wydaje sie atrakcyjny Podpisuje sie pod propozycją, żeby kupic tani. W końcu to nie TV służące jako kino domowe, ale zwykły "zajmowacz czasu" z doskoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noirpoulet 08.02.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 wg. mnie calkiem dobry pomysl takze dla rodzicow mlodych telewidzow. pichcaca w kuchni mama/tata moze jednoczesnie spedzac czas z dziecmi ogladajacymi bajki, tudziez wiedziec co takiego ogladaja a poza tym dobry sposob zeby nie musiec przegapic odcinka ulubionego serialu ze wzgledu na koniecznosc prac kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.02.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Mały taki na lodówce u mnie z 10 lat stoi. Zona przy prasowaniu chwali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.02.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 to bardzo dobry pomysl mamy przygotowane w kuchni gniazdko antenowe w domu rodzicow tak bylo od kiedy pamietam i teraz u siebie tez chcemy jakis niewielki telewizor w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 08.02.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 TV w kuchni to b. dobry pomysl . Wstajesz rano , pijesz kawe i patrzysz co w swiecie slychac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 08.02.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Miałam w starym domu około 10 lat. Telewizor do tej pory nie wymaga naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ardzento 08.02.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 nie prasuję bez tlewizora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 08.02.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 to chyba zalezy od trybu i stylu zycia mam znajomych, ktorzy maja tv jedynie w kuchni, tam spedzaja wiekszosc czasu, telewizja zapewnia im glownie dostep do informacji, rozrywke zalatwia komputer. ze dwa lata temu za granica widzialem w sklepie lodowki z wbudowanym tv, tez side-by-side. widac jest rynek na to osobiscie uwazam tv w kuchni za niepotrzebny zbytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.02.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Jaki zbytek Taki sam niezbędny sprzęt jak mikser albo zmywarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts