Wowka 18.02.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 .... Mogę Ci również pokazać informację o zaniechaniu postępowania (również akcja policji i cyfry) w stosunku do osób, które dzieliły sygnał w domu i niekomercyjne. I to nie z powodu niskiej szkodliwości a z powodu tego, że złamania prawa nie było. Skoro możesz to pokaż. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 19.02.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 miałam montaż cyfry 2mce temu, powiedziano mi, że można korzystać z 1 anteny w całym domu, poza drugim dekoderem wystarczy rozdzielnik to tak jakby powiedziano, że z telefonu i internetu można korzystać tylko na parterze a tv w kuchni super pomysł! chociaż mi wystarczy laptop z dobrym ekranem, bo telewizji nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 19.02.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 JoShi napisał: .... Mogę Ci również pokazać informację o zaniechaniu postępowania (również akcja policji i cyfry) w stosunku do osób, które dzieliły sygnał w domu i niekomercyjne. I to nie z powodu niskiej szkodliwości a z powodu tego, że złamania prawa nie było. Skoro możesz to pokaż. Dziękuję Z tego co wiem, to w całej akcji chodziło głównie o osoby handlujące "zmodyfikowanymi" kartami C+, splitterów chyba się nie czepiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.02.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Z tego co wiem, to w całej akcji chodziło głównie o osoby handlujące "zmodyfikowanymi" kartami C+, splitterów chyba się nie czepiali. I o osoby handlujące oprogramowaniem i sprzętem do sieciowego rozpowszechniania sygnału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamajaga 24.02.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Co o tym sądzice? Wpadłam na to po sprzeczce z mężem kiedy to ja przygotowuje kolację w kuchni i nawet wiadomości nie mogę oglądnąć. Przyznaję, że nie lubię gotować . Traktuje to jako zło konieczne. Niestety nikt mnie w tym nie może wyręczyć (dwoje małych dzieci i wiecznie nieobecny mąż)i wkurza mnie to , że dużą część dnia spędzam w kuchni. Telewizor może jakoś uprrzyjemnić życie w kuchni, jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 24.02.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Co o tym sądzice? Wpadłam na to po sprzeczce z mężem kiedy to ja przygotowuje kolację w kuchni i nawet wiadomości nie mogę oglądnąć. Przyznaję, że nie lubię gotować . Traktuje to jako zło konieczne. Niestety nikt mnie w tym nie może wyręczyć (dwoje małych dzieci i wiecznie nieobecny mąż)i wkurza mnie to , że dużą część dnia spędzam w kuchni. Telewizor może jakoś uprrzyjemnić życie w kuchni, jak myślicie? Szczerze to w moim odczuciu niekoniecznie. Ale są różne rozwiązania. i gusta. Może nich Ci wiecznie nieobecny mąż kupi http://www.topmarket.pl/pict/SIEMENS%20LC%208%20M%20950.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 25.02.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Dopiero co o tym było http://forum.muratordom.pl/tv-w-kuchni-czy-to-dobry-pomysl,t123334.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.03.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Długo to trwało, lecz dzisiaj z Polsatu Cyfrowego otrzymałem e-mail z odpowiedzią na pytanie: Czy w ramach opłacanego abonamentu za usługę platformy cyfrowej mogę wykorzystując kartę sharingową dzielić sygnał telewizji cyfrowej na kilka odbiorników telewizyjnych zlokalizowanych w tym samym budynku jednorodzinnym, zamieszkałym przez członków jednopokoleniowej rodziny? Treść odpowiedzi:Szanowny Panie Uprzejmie informuję, że w celu niezależnego odbioru sygnału na kilku odbiornikach telewizyjnych należy posiadać odpowiednią ilość dekoderów i opłacać na nie odpowiednie abonamenty. Wyjaśniam, że do każdego dekodera jest przypisana inna karta. Poniżej widnieje imię i nazwisko osoby udzielającej odpowiedzi wraz z kontaktowym numerem telefonu. Nie sądzę by właściwym było upublicznianie tego kontaktu na forum ogólnym. Zainteresowanych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.03.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Pytanie zasadnicze. Gdzie to masz w umowie, bo jak nie masz to cię mogą cmoknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.03.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 .... Mogę Ci również pokazać informację o zaniechaniu postępowania (również akcja policji i cyfry) w stosunku do osób, które dzieliły sygnał w domu i niekomercyjne. I to nie z powodu niskiej szkodliwości a z powodu tego, że złamania prawa nie było. Skoro możesz to pokaż. Dziękuję Ponawiam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 13.03.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Witam wszystkich> Mam spliter od 2 lat. Super sprawa. Działa to na zasadzie rozdzielenia sygnału do innych odbiorników jak w necie przez switch-a .Nie pamiętam dokładnie jak to było ale nie każdy dekoder będzie działać ,trzeba bylo zakodować pod odpowiedni rodzaj dekodera.Jedno pamiętam na pewno..NIE JEST TO TAKI KABEL JAK POD ZWYKłY TEL. kupiłam na początku właśnie zwykły kabelek i kicha nie działało na allegro trzeba dokładnie poczytać wiem że zanim zaczęło działać zjadłam trochę nerwów, ale to tylko z gapiostwa..nie czytałam uważnie wskazówek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 13.03.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 .... Mogę Ci również pokazać informację o zaniechaniu postępowania (również akcja policji i cyfry) w stosunku do osób, które dzieliły sygnał w domu i niekomercyjne. I to nie z powodu niskiej szkodliwości a z powodu tego, że złamania prawa nie było. Skoro możesz to pokaż. Dziękuję Ponawiam i czekam GłUPOTY OPOWIADASZ!! to jest legalne zapytaj u źródeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 13.03.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 LEGALNY jest spliter i dzielenie sygnału przez niego na swoje potrzeby rzecz jasna ..a karty cóż normalne że nielegalne być nie mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 13.03.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 .... GłUPOTY OPOWIADASZ!! to jest legalne zapytaj u źródeł. Droga BERNADETKO . Właśnie zapytałem u żródła. Cytowaną odpowiedź otrzymałem od podpisanego (a własciwie podpisanej) imieniem i nazwiskiem przedstawiciela POLSATU CYFROWEGO. Nadal oczekuję na odpowiedzi z "CYFRY +" oraz "N" W swoim pytaniu wyraźnie zaakcentowałem: dzielić sygnał telewizji cyfrowej na kilka odbiorników telewizyjnych zlokalizowanych w tym samym budynku jednorodzinnym, zamieszkałym przez członków jednopokoleniowej rodziny Czytaj proszę ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 13.03.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ..... na allegro trzeba dokładnie poczytać I w tym wlaśnie tkwi problem. Urządzenia do sharingu kupisz praktycznie tylko na allegro. Czy nie jest to zastanawiające? Inna sprawa. Sprzedawcy na allegro dedykują ten sprzęt jedynie CYFRZE+. Być może w umowie z tą platforma jest jakiś "knif"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela.16 13.03.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 niezly pomysl z ta tv w kuchni.teraz gdy gotuje to wlaczamj tv w pokoju głosno i podczas obierania ziemniakow itp zawsze mi cos tam brzedczy za uszami...a zawsze to lepiej poogladac zamiast sluchac telewizji:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaki 13.03.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 u mnie w kuchni nie będzie TVhttp://, ale może będzie w pralni, bo lubię oglądać seriale jak prasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 16.03.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Długo to trwało, lecz dzisiaj z Polsatu Cyfrowego otrzymałem e-mail z odpowiedzią na pytanie: Czy w ramach opłacanego abonamentu za usługę platformy cyfrowej mogę wykorzystując kartę sharingową dzielić sygnał telewizji cyfrowej na kilka odbiorników telewizyjnych zlokalizowanych w tym samym budynku jednorodzinnym, zamieszkałym przez członków jednopokoleniowej rodziny? Treść odpowiedzi: Szanowny Panie Uprzejmie informuję, że w celu niezależnego odbioru sygnału na kilku odbiornikach telewizyjnych należy posiadać odpowiednią ilość dekoderów i opłacać na nie odpowiednie abonamenty. Wyjaśniam, że do każdego dekodera jest przypisana inna karta. Poniżej widnieje imię i nazwisko osoby udzielającej odpowiedzi wraz z kontaktowym numerem telefonu. Nie sądzę by właściwym było upublicznianie tego kontaktu na forum ogólnym. Zainteresowanych zapraszam na priv. Sorry..faktycznie nie doczytałam ..moja odp. jest odnośnie cyfry...dlatego wybrałam tą platformę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts