mysweetbabys 09.04.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 my na początku tez bylismy za szkieletowym,ale po wycenie firmy ktora za stan surowy 100m zazyczyla sobie 250tys to steriwdzilsimy ze za tyle to wybudujemy w innej technologii,ale bedziemy sledzic wasz dziennik,poowdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 09.04.2008 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Kaju co z ta wycena fundamentów. Koniecznie wklej co i za ile. Trzeba to obgadać. Zobaczyć o które pozycje walczyc o które to faktyczne taka cena. hej... ostateczną wycenę będę mieć w przyszłym tygodniu - po spotkaniu z kier. budowy i fundamentalistą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 11.04.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 gratuluję kredyciku można wiedzieć w jakim banku ??? Co z Twoją wyceną fundamentów? na jakiej kwocie stanęło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 15.04.2008 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Magdziak19 kredyt w PKO BP lub SA (hihihi) - tam braliśmy, bo moi rodzice mają u nich konto od 35 lat więc dostaliśmy (podobno) ciut lepsze warunki Dziś mam spotkanie w spr. ostatecznej wyceny fundamentów - kierownik obciął z podstawowej jakieś 25 tyś... Zobaczymy co powie na to fundamentowiec i na jakiej kwocie stanie ostatecznie. Cały czas zakładamy koszt około 40-50 tyś Jak tylko będę miała konkrety - dam znać Dodatkowo bym chciała, aby fundamentowcy zrobili mi też ogrodzenie, bo nie mam żadnej ekipy do tego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 08.05.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Gratuluję postępów w pracach i trzymam kciuki.Mam prośbę - czy przy następnej wizycie na "wsi" tej z kamiennym grillem mogłabyś zrobić bliższe ujęcie tamtego ogrodzenia? Bardzo mi się spodobało to połączenie kamiennych słupków z deseczkami i będe wdzięczna za zdjątko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 13.05.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 a wczoraj na wsi faceci z enei założyli obręcz na gniazdo dla bocianów (niestety nie obok nas, bo słupy za słabe tylko u sąsiada na podwórku) nie za bardzo będę miała jak na nie codziennie patrzeć, bo sąsiedzi mieszkają za nami.... ale co tam - najważniejsze, że będzie gniazdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 14.05.2008 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 14.05.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 zapraszam do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.06.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Mam nadzieję, że wkleisz dzisiaj zdjęcia Ciekawa jestem bardzo efektów dzisiejszej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.07.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Świetne to ostatnie zdjęcie z rozpiską. Można już ustawiać meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 01.07.2008 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 meble to ja już mam wirtualnie poustawiane od roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.07.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Jestem pod wrażeniem. Wczoraj dałam radę obejrzeć tylko dwa pierwsze rzuty. Dzisiaj pooglądałam resztę. Wygląda nieźle. A do jakiego oni Ci robią stanu? Z tego co zauważyłam montowali Ci bez okien. W ogóle to ranny ptaszek jesteś A możesz mi napisać jak sie wkleja takie małe zdjęcia które można później powiększać. Też mam stronę na fotosiku. Możesz pisać na PW. Jeszcze raz napiszę że super to wygląda. Dzisiaj też coś robią? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.07.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Dzięki za wklejenie ciężkiego sprzętu. Robi wrażenie A jaszczurka na tym drugim zdjęciu jak mały krokodyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.07.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Miło patrzeć na postęp prac. Ja wczoraj z mężem byłam w wiosce budowlanej popatrzeć sobie na różne domki. Był też "Przestronny" ale zamknięty więc tylko obejrzeliśmy z zewnątrz i pozaglądaliśmy przez okna. Duże wrażenie zrobił na nas fiński dom z bali. Z zewnątrz taka zwykła chata ale w środku piękny nowoczesny wystrój. Oczywiście na parterze łazienka z sauną z wyjściem na zadaszony taras, tak żeby można było tam postawić beczkę z wodą w której można by było zanurzyć się po wyjściu z sauny. Wszytko pięknie wykonane. Tylko cen 5000/mkw Byliśmy też na budowie firmy Wolf. Nawet, nawet. Pan pojechał z nami na naszą działkę i ma jeszcze potwierdzić czy wjedzie do nas ciężki sprzęt. Ceny takie raczej standardowe. Do negocjacji oczywiście. Zbieram oferty tak żeby pod koniec roku podpisać umowę. Czy badałaś bliżej ofertę firmy Wood House? Cenowo nie jest najgorzej tylko nie wiem jak z wykonaniem i opiniami klientów. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 07.07.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 szczerze - to nie pamiętam. w zeszłym roku wysyłałam tyle zapytań, że ojej. może w moim dzienniku (2007 rok, około maja) będą dokładne wpisy - wiem, że dzieliłam się informacjami o firmach i cenach - musiałabyś poczytać. coś może być też w komentarzach... napisz proszę, co to znaczy aktualnie cena standardowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.07.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Taki stan developerski średnio 2500 zł teraz wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 07.07.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 czyli cały dom z instalacjami bez tzw białego montażu?(a podłogi, ściany?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.07.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Z podłogami i ścianami to już różnie.Przeważnie wylewka na podłogach. Tynki z zewnątrz a w środku do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 08.07.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 ciekawe ile nam wyjdzie za m2 po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.07.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Już miałam dzisiaj pisać co tak cicho u Ciebie.Jednak widzę że praca wre. Pozdrawiam,BetaGreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts