kajetana 19.07.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 no tak... teraz ekipa ma urlop - szkoda, ale trudno staramy się o ogrodzenie działki ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.07.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 nie mogę znaleźć fachowców ... to zbawienie, że postawiliśmy na jedną firmę od domu dlatego mój mąż tak chciał budować "pod klucz" ale wyceny są dość powalające więc pewnie skończy się na stanie developerskim. I tak już macie dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 30.07.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Kaju jaki piekny dom juz masz!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okyas 03.10.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Cześć, pozwoliłam sobie przeczytać Twój dziennik. Jest świetny!!! Teraz już na pewno muszę do Was przyjechać, bo z opisów ywnika, że jest tam cudownie. Zresztą Puszcza Zielonka jest przepiękna.SErdecznie pozdrawiamMagda Kałmuczak P.S. Jak byś chicała poprzeglądać jakieś magazyny wnętrzarskie (skoro jesteś na etapie kupowanie kalfi itd) lub chciałabyś jakieś namiary na dechy podogowe itd to służę pomocą.Pozdrów Rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.10.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Witam, Ponieważ też mieszkam w Poznaniu i planuję budowę domu w technologii szkileletowej, przeglądam oferty różnych firm budujących domy i w związku z tym mam pytanie: czy jesteś zadowolona z firmy, która buduje Tobie dom? Odpowiedź poproszę na priva. Trzymam kciuki, żeby dalsze etapy budowy przebiegały beż żadnych komplikacji. Pozdrawiam serdecznie http://forum.muratordom.pl/uzytkownik76795.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.10.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Hmm, nie wiem co napisać Wyobrażam sobie jaka jesteś wkurzona. Może wklej jakieś nowe zdjęcia albo pokaż jak planujesz urządzić łazienkę czy pokaż co posadzisz w ogrodzie. A jeśli masz dość tematów budowlanych to może jakieś wakacyjne plany albo pewnie te bliższe świąteczne. Pozdrawiam, BetaGreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 06.10.2008 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 a proszę bardzo .... za 30 minut plany łazienek ze zdjęciami co i jak - zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.10.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 No widzisz od razu lepiej Ja z mężem przez weekend siedziałam nad naszym projektem i usiłowaliśmy rozmieścić w nim potrzebne sprzęty i meble. Najszybciej poszła nam kuchnia a najdłużej siedzieliśmy nad dużą łazienką. A inspiracji szukałam tutaj: http://www.dobrzemieszkaj.pl/search.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.10.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Stronę na pewno przejrzę. Dzisiaj nie dałam rady. Super, że udało się znaleźć ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 10.10.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Hej! Kaja kto Wam robił wizualizacje ogrodu i całego otoczenia???? Dasz namiary? U nas instalacja wod-kan co i podłogówka materiał + robocizna cos miedzy 35 a 45 tysiaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 10.10.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Iwonka - odradzam tego chłopaka... jeszcze z nim nie skończyliśmy. Cała opowieść - powiedzmy wiosną przy piwie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 13.10.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 w moim dzienniku umieściłam ogłoszenie o poszukiwaniu przeze mnie pracy - tym bardziej zapraszam do czytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 22.10.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 witaj.jak rozmieściłaś gniazda od odkurzacza c. i gdzie dałaś szufelkę????zadecydowałam sie własciwie niedawno na OC i nie mam pojecia jak to rozmieścić, aby było poręcznie. Jestem również ciekawa jak przemyslałaś rozstawianie mebli i agd w kuchni.może zrobiłas jakis projekcik?ja zrobiłam amatorszczyznę w programie ikeii, mam 2 warianty.jesli cię interesuja, daj znać i adres mailowy to Ci prześlę. co do łazienki to ja mam całkowicie inna wizję, wiec nie potrafie Ci pomóc. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 27.10.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 już wklejam do siebie plan z "odkurzaczem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.10.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Plan z odkurzaczem robiłaś sama?My też planujemy odkurzacz centralny, tzn. pewnie najpierw zrobimy dziury a później będziemy montować. Ja myślałam o szufelkach w kuchni i w wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 28.10.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 dzięki za plan odkurzacza.myslisz że trzy gniazda wystarczą? co planujesz zrobić w kuchni?chodzi mi o meble, stolik lub barek itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 03.11.2008 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 trzy gniazda proponowały firmy, które robiły wycenę na podstawie planu domu - więc są trzy zaraz sprawdzę czy mam plan kuchni - jak nie to narysuję i włączę w dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 11.11.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Dzięki za plan zabudowy kuchni. Mam pytanko: z jakiej firmy macie bramę garażową i jaki koszt z montażem. Z tego co zdołałam zobaczyć na zdjęciach to automatycznie podnoszona brama segmentowa w kolorze orzech? Nam taką wycenili na 5400zł : brama z Krispola, napęd Nice. Czy to dobra cena?? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 12.11.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Kaja dziękuje za namiary na Janusza-instalatora:) Zadzwoniłam, umówiłam sie (byla propozycja kawy ale wybrałam robote- oj ja głupia nie przemyslałam:):) Mam narazie jedna wycene ale licze na to ze znajde tansza bo inaczej organy pójda w ruch:) Kaju gdzie bedziesz zamawiac kuchnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 14.11.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Iwett jakie kuchnie? - kasa się skończy za 3 miesiące, więc będziemy obiady gotować na wolnym ogniu w ogrodzie a tak na powaga, to temat kuchni będzie ruszony pewnie w styczniu/ lutym. Teraz posadzka na tapecie A Janusz jest bardzo fajny tylko nie ma konta w banku więc trzeba latać z gotówką .... Projektanta Ci nie dam - źle nam doradził (a raczej nie odradził), projekt narysował piękny -to fakt, tylko co z tego, jak robimy wjazd na posesję w innym miejscu.A szmal skasował ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts