Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Kaji i Artura

Recommended Posts

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...

Cześć,

pozwoliłam sobie przeczytać Twój dziennik. Jest świetny!!! Teraz już na pewno muszę do Was przyjechać, bo z opisów ywnika, że jest tam cudownie. Zresztą Puszcza Zielonka jest przepiękna.

SErdecznie pozdrawiam

Magda Kałmuczak

P.S. Jak byś chicała poprzeglądać jakieś magazyny wnętrzarskie (skoro jesteś na etapie kupowanie kalfi itd) lub chciałabyś jakieś namiary na dechy podogowe itd to służę pomocą.

Pozdrów Rodziców

[wpis przeniesiony z "dziennika"]

Witam,

Ponieważ też mieszkam w Poznaniu i planuję budowę domu w technologii szkileletowej, przeglądam oferty różnych firm budujących domy i w związku z tym mam pytanie: czy jesteś zadowolona z firmy, która buduje Tobie dom? Odpowiedź poproszę na priva.

Trzymam kciuki, żeby dalsze etapy budowy przebiegały beż żadnych komplikacji.

Pozdrawiam serdecznie

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik76795.htm

Hmm, nie wiem co napisać :roll:

Wyobrażam sobie jaka jesteś wkurzona.

Może wklej jakieś nowe zdjęcia :) albo pokaż jak planujesz urządzić łazienkę czy pokaż co posadzisz w ogrodzie.

A jeśli masz dość tematów budowlanych to może jakieś wakacyjne plany albo pewnie te bliższe świąteczne.

Pozdrawiam,

BetaGreta

No widzisz od razu lepiej :D

Ja z mężem przez weekend siedziałam nad naszym projektem i usiłowaliśmy rozmieścić w nim potrzebne sprzęty i meble. Najszybciej poszła nam kuchnia a najdłużej siedzieliśmy nad dużą łazienką.

A inspiracji szukałam tutaj:

http://www.dobrzemieszkaj.pl/search.php

• 2 weeks później...

witaj.jak rozmieściłaś gniazda od odkurzacza c. i gdzie dałaś szufelkę????zadecydowałam sie własciwie niedawno na OC i nie mam pojecia jak to rozmieścić, aby było poręcznie.

Jestem również ciekawa jak przemyslałaś rozstawianie mebli i agd w kuchni.może zrobiłas jakis projekcik?ja zrobiłam amatorszczyznę w programie ikeii, mam 2 warianty.jesli cię interesuja, daj znać i adres mailowy to Ci prześlę.

co do łazienki to ja mam całkowicie inna wizję, wiec nie potrafie Ci pomóc.

pozdrawiam!

Dzięki za plan zabudowy kuchni.

Mam pytanko: z jakiej firmy macie bramę garażową i jaki koszt z montażem. Z tego co zdołałam zobaczyć na zdjęciach to automatycznie podnoszona brama segmentowa w kolorze orzech?

Nam taką wycenili na 5400zł : brama z Krispola, napęd Nice. Czy to dobra cena??

Pozdrawiam!

Iwett :)

jakie kuchnie? - kasa się skończy za 3 miesiące, więc będziemy obiady gotować na wolnym ogniu w ogrodzie :roll: :roll:

a tak na powaga, to temat kuchni będzie ruszony pewnie w styczniu/ lutym. Teraz posadzka na tapecie :wink:

A Janusz jest bardzo fajny :) tylko nie ma konta w banku więc trzeba latać z gotówką ....

Projektanta Ci nie dam - źle nam doradził (a raczej nie odradził), projekt narysował piękny -to fakt, tylko co z tego, jak robimy wjazd na posesję w innym miejscu.A szmal skasował :((