iwett27 12.01.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ojej:((( Przytulam Cie mocno!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.01.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Bardzo mi przykro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.01.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Bardzo mi przykro - teraz podwojnie - bo z tego wszystkiego wpisalam sie w Twoim dzienniku, za co bardzo przepraszam ! Duzo pracuje a na dodatek pomyslalam o swoim Kocie - i ze zdenerwowania popelnilam ten wpis Przepraszam jeszcze raz. Ale corka opowiedziala mi historie kotka , ktory sam przyszedl na Paluch - schronisko w Warszawie - byl tak glodny i wynedznialy, ze przyszedl do schroniska zeby cos zjesc i sie ogrzac choc troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 13.01.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Bardzo mi przykro z powodu Malinki. Byłoby dobrze jakby wszystkie zwierzaki miały tak dobrze jak ona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka_n 13.01.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Kaju! Tak strasznie mi przykro z powodu Malinki! Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.01.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Bardzo smutna wiadomość Współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 19.01.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 PO KOLEJNEJ JUż śMIERCI (4 w ciągu 2 lat i 3 miesięcy) ZADZIWIA MNIE JAKą CZłOWIEK MUSI MIEć SIłę, ABY PO JAKIMś CZASIE WSTAć Z KOLAN, ZNALEźć JAKąKOLWIEK NADZIEJę NA PRZYSZłOść I Iść DALEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.01.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Bo nie jest wazne ile razy upadniesz - wazne jest ile razy dzwigniesz sie z kolan. Wazne nie tylko dla ciebie ale dla tych ktorzy sa wokol ciebie i tym, ktorym znow podasz pomocna dlon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.01.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Kajetano, ślicznie ten Wasz domek wygląda, aż napatrzeć się nie mogę.... Gdyby mi pozwolili, to też bym taki wybudowała Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 22.01.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Jak rozumiem, firma wybudowala calosc? Czy do Was nalezy teraz ocieplenie welna scian zewnetrznych dachu, oblozenie folia paroziloacyjna?Hmm?Ja w trakcie wykonywania prac we wentrzu jestem, robimy sami, poniewaz ceny "fachowcow" zwalaja z nog, rowniez nie nastraja zaufaniem samo wykonanie i profesjonalizm co poniektorych. Tna na materiale i kaza sobie placic wielkie pieniadze. Zenada w tym naszym Kraju.My teraz na etapie plyt GK, kafelkowania lazienki, waitrolapu, kuchni, oblozenia folia paroizolacyjna polaci dachowej, scianek kolankowych itp, itd. Planujemy wejsc na swoje w marcu....bo wynajecie mieszkania niestety powoduje potezna dziure w budzecie domowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 22.01.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witaj Dlaczego ja Twojego dziennika nie widziałem wcześniej? no ale teraz mam zapisany i będę śledził. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 23.01.2009 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 bardzo mnie raduje, że aż 2 osoby dołączyły do komentujących nasze postępy budowlane :) oczywiście tym, którzy już budują nie pomogę z wyborem firmy stawiającej dom - ale jeśli ktoś jest dopiero na starcie i chce szkieletowca polecam "Mefra" Szamotuły - szczegóły w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 23.01.2009 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Jak rozumiem, firma wybudowala calosc? Czy do Was nalezy teraz ocieplenie welna scian zewnetrznych dachu, oblozenie folia paroziloacyjna? Hmm? Ja w trakcie wykonywania prac we wentrzu jestem, robimy sami, poniewaz ceny "fachowcow" zwalaja z nog, rowniez nie nastraja zaufaniem samo wykonanie i profesjonalizm co poniektorych. Tna na materiale i kaza sobie placic wielkie pieniadze. Zenada w tym naszym Kraju. My teraz na etapie plyt GK, kafelkowania lazienki, waitrolapu, kuchni, oblozenia folia paroizolacyjna polaci dachowej, scianek kolankowych itp, itd. Planujemy wejsc na swoje w marcu....bo wynajecie mieszkania niestety powoduje potezna dziure w budzecie domowym. Luknęłam na Twoje zdjęcia. System ustawiania domu prawie identyczny. Tylko dlaczego masz puste ściany?? Nasze już miały "w sobie" wszystko co trzeba + okna http://images24.fotosik.pl/241/dd6d572a9b2a2b61m.jpg Popatrz na moje fotki - jak skończyli prace związane ze stawianiem domu - dom był w tzw. stanie surowym zamkniętym. Choć ta nazwa odnosi się do domów murowanych, a one nie są ocieplone, otynkowane. A NASZ BYŁ Nie musiałam niczego ocieplać, nic nie robiłam z dachem. W zasadzie to, jak wygląda z zewnątrz nasz dom to stan z lipca 2008 roku. Dlatego polecam budowanie szkieleta naszym sposobem - od ostatecznych decyzji związanych z pokojami, ścianami, oknami.... 2 miesiące miała firma, aby postawić nasze cudo I tyle.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 23.01.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 a Agnieszka.... zdecydowała się na szkieletowca. Kierują się w stronę Mefry.Miło, że mogę czasem coś poradzić, pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 27.01.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dlatego polecam budowanie szkieleta naszym sposobem - od ostatecznych decyzji związanych z pokojami, ścianami, oknami.... 2 miesiące miała firma, aby postawić nasze cudo I tyle.............. Zycze Tobie aby ten dom byl rzetelnie wykonany.... Ja na kazdym etapie byle obecny wiec...postawienie szkieletu bylem, oceiplenie scian bylem, otynkowanie bylem....dach bylem, dachowka - bylem, wylewka i styropan na wylewke-bylem i sam latalem jeszcze po styropian. Przez moja obecnosc doskonale widzialem co i kto robi a najwazniejsze czy zgodnie z projektem. Sam zrobilem sobie ocieplenie we wnetrzu scian zewnetrznych i dzxialowych oraz poddasza....wiem co, ile oraz czego mialem wlozone i jakiej grubosci. Nie zycze teraz abyscie mieli jakies niespodzianki, ktore wyjda - znajac nasze realia tuz po uplynieciu gwarancji..... Nie chce krakac ale pisze jak bywa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomeQK 13.02.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Niedawno "wpadłem" na Twój dziennik i bardzo mi się spodobał. Spojrzenie kobiety na budowę domu jest zupełnie inne od technicznych wywodów nas facetów. Ja ciągle się waham co do tego jak budować czy w szkielecie czy tradycyjnie. Jadę we wtorek do Szamotuł. Byłem przedtem w firmie JARPOL i facet zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie, ale cena trochę nie na mój poziom (a jest on niewielki). Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych dobrych dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 17.02.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 skąd ja to znam, my kupiliśmy po kartonie tych płytek (różne odcienie), w końcu wybraliśmy uniwersalne quercia ochra: są ciepłe (kolor), pasują do właściwie wszystkiego, odwiedzający (wszyscy jak jeden mąż) mylą się i dopiero gdy dotkną - wierzą, że to kaflle, a nie parkiet. Oczywiście są ułożone w jodełkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 17.02.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 kaja stoje przed tym samym dylematem:( Kafle do salonu to jakas masakra! Te co mi w oko wpadną nie schodzą poniżej 300zl za m2! Pojecia nie mam kto takie kafle kupuje:) Wpadnij do nas na budowe zobaczysz autostrade w salonie i piekne gipsówki na scianach:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka_n 23.02.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 kaju, domek coraz ładniejszy, mimo problemów z "fachowcami". Dobrze, że macie gaz i kanalizę, bo na tej mojej wsi to odległa przyszłość. Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 27.02.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 dzień dobry, ja też, ale już mam ułożone 90 mKw jodełki (poza łazienkami, kuchnią, spiżarnią, wiatrołapem i garażem. Fachowcy stwierdzili (my też), że są bardzo wydajne - wcale nie było dużo odpadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts