Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Kaji i Artura

Recommended Posts

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzień dobry, ja też, ale już mam ułożone 90 mKw jodełki (poza łazienkami, kuchnią, spiżarnią, wiatrołapem i garażem. Fachowcy stwierdzili (my też), że są bardzo wydajne - wcale nie było dużo odpadów.

nasi też tak mówią, że jodełka która "idzie" od najdalszego kąta salonu da największe wykorzystanie płytek, bo przy ścianach wyjdzie równolegle...

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

Gratulacje Kaju!!!!!!

Co do nudności no cóż wiem cos na ten temat. Toż to koszmar wszystko śmierdzi a mysl o niektórych produktach juz powoduje wedrówke w wiadomym kierunku. Ale koło 4 miesiąca będzie lepiej. Koniecznie folguj sobie zachcianką. U mojej mamy zdecydowanie przy pierwszej ciąży pomogły parówki, przy drugiej piwo :o . Z kolei ,mnie ratowało zimne mleko z lodówki. U nas nudności i torsje niejako rodzinnie. :lol: :lol:

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 5 weeks później...
witam, moi "fachowcy" tak jak obiecali tak wzięli kasę również za sprzątanie po sobie - ale nie zrobili tego; też miałam ten problem, użyłam odkurzacza przemysłowego, który wyssał wszystkie drobiny kurzu i potem dopiero na mokro, a trzeba wiedzieć, że kurz będzie osiadał jeszcze przynajmniej przez pół roku od gipsowania ścian i tym podobnych zabiegów, tak więc należy uzbroić się w cierpliwość, pozdrawiam

niestety wszyscy powyżej maja rację - wściekła byłam jak osa ale pył był wszędzie przez prawie kwartał :evil: dopiero dzis trafilam na Twój dziennik - nie wiem gdzie sie budujesz - niedaleko od Poznania? ;)

powodzenia ze sprzątaniem - jeśli uda ci się mieć tyle sił i chęci na to będąc w ciaży to zostajesz dla mnie HERO nr 1. :)

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...

Gratulacje z powodu narodzin synka! Oby wszystko było dobrze i abyście szybciutko znaleźli się w domu!

Nie martw się, że początkowo nie wiesz, w co ręce wlożyć - dasz radę! Wszystkie mamy przez to przeszły i też dały radę :-)

Mój najmłodszy ma 7 1/2 m-ca i trzy zęby. Taki dorosły już! :-)))

W razie jakichś problemów czy wątpliwości - pytaj, doradzimy :-)

Pozdrawiam i zyczę zdrówka!

Dnia 7 grudnia 2009, o godzinie 18.47 - po wielu godzinach "ciężkiej pracy" urodziłam KUBUSIA

Niestety do najbliższej środy jesteśmy w szpitalu - synek chory. Oby nam powiedziano w środę, że możemy iść do domu...

Gratulacje!

Trzymam kciuki za szybki powrót do domku.

Niech synuś szybciutko zdrowieje :D