aga1401 27.02.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 fajny domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 27.02.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 dzień dobry, ja też, ale już mam ułożone 90 mKw jodełki (poza łazienkami, kuchnią, spiżarnią, wiatrołapem i garażem. Fachowcy stwierdzili (my też), że są bardzo wydajne - wcale nie było dużo odpadów. nasi też tak mówią, że jodełka która "idzie" od najdalszego kąta salonu da największe wykorzystanie płytek, bo przy ścianach wyjdzie równolegle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 03.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kaja kto Ci kłądzie płytki i za ile???? Super są chociaz do naszego wnetrza by nie pasowaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 31.03.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witam, dawno mnie tu nie było a tu takie niespodzianki no i jesteśmy w ciąży a do końca bydowy tyle jeszcze załatwiania GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 01.04.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Gratuluję Fasolki! Wygląda na to że będziemy miały pociechy z tego samego roku Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 17.04.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Gratulacje Kaju!!!!!! Co do nudności no cóż wiem cos na ten temat. Toż to koszmar wszystko śmierdzi a mysl o niektórych produktach juz powoduje wedrówke w wiadomym kierunku. Ale koło 4 miesiąca będzie lepiej. Koniecznie folguj sobie zachcianką. U mojej mamy zdecydowanie przy pierwszej ciąży pomogły parówki, przy drugiej piwo . Z kolei ,mnie ratowało zimne mleko z lodówki. U nas nudności i torsje niejako rodzinnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Kaja podłoga super. Zainspirowałaś mnie. Jaką fugę dałaś / jaśniejszą czy ciemniejsza od płytek/? A ogrodzenie jakie? http://forum.muratordom.pl/uzytkownik64141.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 06.06.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Gratulacje dla przyszłych rodziców. Moze jednak sie skusisz i uzupełnisz zdjęcia, wszystko starsze też widać jako niedostępne? (znam ból wyboru kolorów, chodzę z wzornikami i próbkami od tygodnia, a wszyscy robiący wyceny mają czas) pozdr Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 05.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Sąsiadka łazinka bardzo ładna:) Ale zmieniłas koncepcje z kaflami bo zdfaje sie mialy byc te z kwiatem wiśni, nie?? Fajny pomysl na drzwi łamane...gdzie kupiłas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 06.07.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ciotka ty sie z tym brzuchem tak ni forsuj! Chłopa zagon do sprzątania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 09.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 witam, moi "fachowcy" tak jak obiecali tak wzięli kasę również za sprzątanie po sobie - ale nie zrobili tego; też miałam ten problem, użyłam odkurzacza przemysłowego, który wyssał wszystkie drobiny kurzu i potem dopiero na mokro, a trzeba wiedzieć, że kurz będzie osiadał jeszcze przynajmniej przez pół roku od gipsowania ścian i tym podobnych zabiegów, tak więc należy uzbroić się w cierpliwość, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 15.07.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 niestety wszyscy powyżej maja rację - wściekła byłam jak osa ale pył był wszędzie przez prawie kwartał dopiero dzis trafilam na Twój dziennik - nie wiem gdzie sie budujesz - niedaleko od Poznania? powodzenia ze sprzątaniem - jeśli uda ci się mieć tyle sił i chęci na to będąc w ciaży to zostajesz dla mnie HERO nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 04.08.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 powiedzialabym robic dr sama mam ten problem bo z jednej strony mnie kusi z drugiej juz mi sie nie chce.. tyle ze mi rzuszek jeszcze nie rosnie..wykonczeniowka wykancza pod kazdym wzgledem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 10.08.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 witam, czy mogę prosić o zdjątka podjazdu; też będzie u nas taki spadek (od garażu) i nie wiemy jak ten problem rozwiązać, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.09.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Gratulacje z okazji przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 06.09.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Kaju, dostałaś wyceny szkła do kuchni? Zaczynam sie tez rozgladać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 16.10.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 gratuluje przeprowadzki.prosimy o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 13.12.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Gratulacje z powodu narodzin synka! Oby wszystko było dobrze i abyście szybciutko znaleźli się w domu! Nie martw się, że początkowo nie wiesz, w co ręce wlożyć - dasz radę! Wszystkie mamy przez to przeszły i też dały radę Mój najmłodszy ma 7 1/2 m-ca i trzy zęby. Taki dorosły już! )) W razie jakichś problemów czy wątpliwości - pytaj, doradzimy Pozdrawiam i zyczę zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.12.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dnia 7 grudnia 2009, o godzinie 18.47 - po wielu godzinach "ciężkiej pracy" urodziłam KUBUSIA Niestety do najbliższej środy jesteśmy w szpitalu - synek chory. Oby nam powiedziano w środę, że możemy iść do domu... Gratulacje! Trzymam kciuki za szybki powrót do domku. Niech synuś szybciutko zdrowieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 18.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 kajetana, masz PW, czytałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts