delfinm 26.04.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam!Chcialabym kupic przenośny klimatyzator, mam zamiar wydac ok 2000 zl i musi ochlodzic ok 70-80m2 powierzchni. Nie wiem na co zwracac uwage i jaka firma warto sie zainteresowac.Bardzo prosze o pomoc!!! Mieszkamy na poddaszu i mamy od pozniej wiosny temperatury jak w Egipcie;-) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 15.05.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 za te pieniądze nie kupisz klimatyzatora na powierzchnię 80 m2, pozatym w mieszkaniu masz przeszkody ktore uniemozliwiaja swobodny przepływ powietrza - czyt. ściany 2 klimatyzatory minimum + jakis wiatrak ew. duża klima + splity w pokojach ale to remont murowany mam podobnie jak ty poddasze wczoraj było 26 C i jeden klimatyzator nie zdaje egzaminu 1 poziom mam 70 m2+ nieuzytkowe ok 10 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfinm 16.05.2007 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Ja mam wielka otwarta przestrzen-na kuchnie,jadalnie i pok. dzienny, gora jest mniej wazna bo mamy tam podobnie jak u Ciebie niewielka powierzchnie-glownie sa tam walizki i takie tam szpargaly. Do polowy gora jest otwarta-mamy belki i sa niezasloniete. A jakiej firmy jest Twoja klima?? Jakie firmy warto barc pod uwage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts