tola 26.04.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Stuknęły mi 4 lata na forum , to chyba czas na emeryturę, ale jak się na nią wybrać, kiedy dom nie skończony A tak przy okazji powspominam. Przez te 4 lata dużo ludzi się przewinęło przez forum, wiele z nich wybudowało i przestali bywać, pisać.....szkoda, bo dzięki nim forum było ciekawsze, cieplejsze, bardziej domowe, bliskie, przyjazne... Kiedy zaczęłam pisać, przygarnęła mnie od razu Kawiarnia Klubowa Emems, Agacka, Ivonesca, Aga J.G. Maluszek, Becik, mbz, Jolana, Edzia, Kgadzina, Maksiu, Krystian, Tomek1950 Codziennie rano kawę parzyli albo Ewusia, albo Lesiu tdxl, o tej porze ja jeszcze spałam, zwykle Ossowa pisała wiersze i pozdrawiała słonecznie, Bodzio_g z Jamlesem dbali o piwniczkę z piwem, Whisper pilnował porządku Z Ponurym63 i Rrmi wspominaliśmy nocne audycje Piotra Kaczkowskiego gg było rozpalone do czerwoności na tzw. "konfach" To były dawne dobre czasy... Te obecne też są niezłe Pozdrawiam więc Wszystkich Z Kawiarni Klubowej, z Rekordu Wpisów, Grupę Podlaską, Grupę Olsztyńską, miłośników siatkówki, Tych, którzy wspierają mnie w Galerii domów... Tych którzy pisują w Psychologu dyżurnym... pozdrawiam Wszystkich mi życzliwych i Tych, którzy nimi zostaną zostańcie tu na forum jak najdłużej, bo się zwyczajnie przywiązuję i tęsknię, a do skończenia budowy jeszcze mi trochę zostało, więc poczekam z tą "forumową emeryturą" tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.04.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 No nie strasz. A nawet na emeryturze możesz pisywać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.04.2007 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 litery jakby mniejsze na klawiaturce z każdym rokiem...nie takie to proste jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.04.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 litery jakby mniejsze na klawiaturce z każdym rokiem...nie takie to proste jest http://images20.fotosik.pl/28/3902329b178c1e17.jpg PS. protestuję..... dzisiaj piwa nie piję i wogóle proszę sobie jaj nie robić a wiek emerytalny podniesiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.04.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 litery jakby mniejsze na klawiaturce z każdym rokiem...nie takie to proste jest fundniemy lornetke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.04.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 tolu , dla ciebie zostane pozdrawiam i ciesze sie , ze jestes wsrod nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.04.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Tolu: cztery lata na forum to naprawdę ładny wynik, gratuluje i dziękuje za przypomnienie prehistori, a z tymi literkami doskonale Cię rozumiemdziadek forumowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.04.2007 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 No tak Maksiu, u Ciebie zaraz 5 minie , ale Ty okularów nie nosisz Jamles, taką podświetlaną to Serviskiem poproszę, no chyba że Jea lupę mi podrzuci gołębiem pocztowym Froschka, miód lejesz na me serce, ale pościk taki jakiś za grzeczny, podstęp wietrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.04.2007 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 No nie strasz. A nawet na emeryturze możesz pisywać dalej się tak nie ciesz, bo Twoja emeryturka za kilka dni, ale pewnie zamiast okularów, laskę byś wolał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Tolusia Znalazlam cos specjalnie dla Ciebie (na te okolicznosc) , jesli spojrzysz na date zobaczysz jak dlugo szukalam "Zapachnialo trawa Zapachnialo latem. .. Dzien jest po to by senne mijaly godziny. Noc jest po to by ogladac gwiazdy, Achhh i jak tu powiedziec czy jestem szczesliwy?" Noc z 24/25 listopada 1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.04.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 To ja mam dla Ciebie takiego słonecznego słonecznika emerytko http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/1810_kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.04.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 No tak Maksiu, u Ciebie zaraz 5 minie , ale Ty okularów nie nosisz nie nosze okularów ponieważ mi one powabu nie dodają i po prostu wyglądam w nic głupio... ale niestety powinienem nosić... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.04.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 się tak nie ciesz, bo Twoja emeryturka za kilka dni, ale pewnie zamiast okularów, laskę byś wolał Oj już nie wypominajmy sobie lat spędzonych na forum Jam ciągle jak młody Bóg Tyś ciągle młodą boginią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.04.2007 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 o to, to i tego się będziemy trzymać masz teraz ładną liczbę postów 4444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.04.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 A imię jego 44 miałem. Bo juz 4447 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.04.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Tolu, jaka emerytka, jaka babcia? Podobnie Maksiu, co z Ciebie za dziadek? Tolu, "missuj" nam jeszcze długie lata na tym najsympatyczniejszym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.04.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Tomku, widzę, że Maksiu jest tylko o 3 dni młodszy od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.04.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Tolusia Znalazlam cos specjalnie dla Ciebie (na te okolicznosc) , Noc z 24/25 listopada 1984 Rrmi...wiesz co czuję, prawda? dzięki jeśli masz coś jeszcze...pisz proszę... Premiumpremium, niech nam ten słonecznik jak słońce świeci za dnia i w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 26.04.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Skoro taka okrągła rocznica, to zamiast o emeryturce myśleć - może jubelek byś wyprawiła - po prostu. Stawiaj nam tu zaraz świece na stolik, szkło się znajdzie. Cztery lata - cztery flaszki http://www.access-wines.com/seau_champagne/VasqueChampagneEtainSupport_G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.04.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Froschka, miód lejesz na me serce, ale pościk taki jakiś za grzeczny, podstęp wietrzę tolenka dla grzecznych dziewczynek zawsze jestem grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts