tola 26.04.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Stawiaj nam tu zaraz świece na stolik Kapitanowi się nie odmawia http://www.candel-sklep.pl/files/objects/323/11/seria01-02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.04.2007 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Froschka, miód lejesz na me serce, ale pościk taki jakiś za grzeczny, podstęp wietrzę tolenka dla grzecznych dziewczynek zawsze jestem grzeczna no muszę Cię teraz uściskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 26.04.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 to rozumiem Nie rozumiem tylko dlaczego Twój obrazek wyjechał POZA ramkę szablonu strony forumowej Może dlatego, że jesteś nieszablonowa i nie mieścisz się w ŻADNYCH ramach ? O już jest dobrze Czy mnie też uściskasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.04.2007 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Czy mnie też uściskasz??? nabierz powietrza, będzie Ci potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.04.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Froschka, miód lejesz na me serce, ale pościk taki jakiś za grzeczny, podstęp wietrzę tolenka dla grzecznych dziewczynek zawsze jestem grzeczna no muszę Cię teraz uściskać no mam nadzieje , ze nadejdzie kiedys ta wiekopomna chwila tolu , uwielbiam cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 26.04.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 nabierz powietrza, będzie Ci potrzebne No to wypełniłem formularz zgłoszeniowy na Spotkanie Forumowe http://manu.dogomania.pl/emot/diabelek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.04.2007 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 tolu , uwielbiam cie czekałam i się doczekałam lalalalaaaaaaaaa z wzajemnością Froschka, żabki i ślimorki są u mnie święte, jak pisała kiedyś forumowa Renatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.04.2007 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 nabierz powietrza, będzie Ci potrzebne No to wypełniłem formularz zgłoszeniowy na Spotkanie Forumowe http://manu.dogomania.pl/emot/diabelek.gif a ja jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 26.04.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 a ja jeszcze nie Tobie akurat żaden formularz niepotrzebny No chyba, żeby identyfikator dostać, bo jeszcze ktoś nie rozpozna toli http://manu.dogomania.pl/emot/bis.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.04.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 tolu , uwielbiam cie czekałam i się doczekałam lalalalaaaaaaaaa z wzajemnością Froschka, żabki i ślimorki są u mnie święte, jak pisała kiedyś forumowa Renatka jestem swieta zabka dobre ..... nie znam Renatki , ale bardzo ja lubie tolu , przyjedz do Urzutu ,pleas froschowi zalezy .... ...nie zeby mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.04.2007 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 tolu , przyjedz do Urzutu ,pleas froschowi zalezy .... ...nie zeby mnie ach tak, no no no...nie o to, nie o to, nie o to....ale jeśli Froschowi zależy, to chyba nie mogę być wredna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.04.2007 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 No chyba, żeby identyfikator dostać mam trzy, z poprzednich spotkań, dwa mogę odsprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 26.04.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 mam trzy, z poprzednich spotkań, dwa mogę odsprzedać Może jakaś aukcja http://manu.dogomania.pl/emot/dribble.gif Mój tu wisi nad biurkiem, tylko kubek mi córka stłukła http://manu.dogomania.pl/emot/Patykiem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.04.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 ...a impreza kiedy będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.04.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 pewnie na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.04.2007 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Jak zorganizujecie to dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.04.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Tolu, tak pięknie napisałaś na początku tego wątku.................. Aż mi serducho ścisnęło... Wspomnienia, marzenia,znajomi, przyjaciele, ech I zapomniałabym o najważniejszym: budowa, to to, co nas wszystkich łączy Tolu, jesteś wspaniała, tak trzymaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.04.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Oj, Tolu to ty juz forumowa babcia jestes! Gratuluje! Tez mam nadzieje, ze starosc forumowa doczekam, choc moze to byc technicznie niemozliwe..., ale pamietac o Was wszystkich na pewno bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.04.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Amtla, dziękuję no i jak się nie wzruszyć? i emerytura już nie straszna, co tam Zeljka, pamiętaj, po przeprowadzce, internet załatwiaj ekspresem! bo już wiesz....że tęsknić będę, więc nie rób mi tego i nie odcinaj się od forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.04.2007 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 To i ja cos powiem bo Tola wprowadziła mie w nastrój w którym chciałbym trwac i trwać.Tylko pozazdroscić,że jesteś widziana przez wszystkich w takim świetle.Wszyscy lubią Tole za jej wdzięk,styl wypowiedzi i za to ,że jest sobą i potrafi rozmawiać z kazdym na tym zacnym forum.To procentuje.Żadna z Ciebie emerytka.Ty masz tu po prostu być i już. "Nie dość ,że piękna to jeszcze krasawica" jak miewał mówić moj nauczyciel j.rosyj.(szkoła podst) na widok uczennicy w ciut,ciut zakrótkiej spódnicy. Z poważaniem NS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts