Gość M@riusz_Radom 28.04.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 co Ciebie tak śmieszy w tych 15 PLN ? Mam znajomego elektryka - emeryt - i on dorabia sobie do emerytury na małych budowach. Bierze dokładnie tyle co napisałeś. No i niestety grafik robót ma zajęty na cały 2007 bo robiłby i u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 28.04.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 co Ciebie tak śmieszy w tych 15 PLN ?Nic zupełnie... Mam znajomego elektryka - emeryt - i on dorabia sobie do emerytury na małych budowach.Rozumiem, że ma działalność, wystawia faktury i płaci podatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.04.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Tak, tak samo jak Ty bierzesz FV na wszystko co kupujesz .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts