Richard_S 26.04.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam! Czy można jako zwykły obywatel, mieszkaniec gminy w której jest juz uchwalony plan zagospodarowania przestrzennego, mieć wgląd w całą procedurę zatwierdzania?? Chodzi o to czy można zobaczyć np kto zaproponował taki plan, kto go zaaprobował, kto wnosił wnioski o zmnianę, lub sugerował ew rozplanowanie obiektów sportowych/rekreacyjnych na etapie planowania?? I jeszcze jedno, czy można jakoś oprotestować sposób informowania o powstajacym planie zagospodarowania przestrzennego?? Pytam bo od niedawna dopiwedziałem się ze w mojej dzielnicy plan już jest .. zatwierdzony.. i czas na ew. sprzeciw minął pól roku temu.. ale nigdzie nie było o tym żadnych informacji.. Z góry dziąkuję za nadchodzące ( mam nadzieję) odpowiedzi... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts