asana 12.06.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Mistrzu Boorgu - a olej sie do jesionu nie nadaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 13.06.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Boorg Jesteśmy Ci bardzo wdzięczni za odpowiedź, ale podaj nazwy podkładów i lakierów, które można użyć zachowując powyższe warunki. Czy lakiery wodne są dobrymi lakierami?? Czy są mocne i trwałe? Czy występują w półmacie? Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinom 13.06.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 A czy przypadkiem chodzi o parkiet od p. Bagrowskiego z Hajnowki? nie pamiętam już nazwiska, ale wydaje mi się, że to nie od tego Pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berebeczka 02.04.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Mistrzu Boorgu - a olej sie do jesionu nie nadaje? Przyłączam sie do pytania. Czy deska jesionowa może byc olejowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.04.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Że się wtrącę jak najbardziej nie ma żadnych przeciwwskazań co do olejowania jesionu... jeśli będzie to jakaś klasa z wybarwieniami wyglądą o wiele lepiej niż pod lakierem (no chyba że komuś zależy na bardzo jasne posadce z jesionu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 02.04.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Ja zamówiłam jesion bursztynowy z Finishparkiet, jeszcze mi go nie przywieźli ale sloje ma fajne, niestety nie mogę wkleić zdjęcia które mam w laptopie a nie chce mi się przenosic go do albumu wirtualnego. Szkoda, że nie można wklejac zdjęć wprost z własnego zbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.04.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jesion bursztyn jest preparowany termicznie czyli znacznie przyciemniony...lamparkiet sprzedaje jesion bursztyn nieco jaśniejszy i jesion koniak ciemniejszy...także z naturalnym kolorem jesionu nie ma nic wspólnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 04.04.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Właśnie ten ciemny odcień jesionu bursztynowego podobał mi się i byłam zdziwiona nazwą bo u innych producentów widziałam że jesion jest raczej jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 04.04.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Mistrzu Boorgu - a olej sie do jesionu nie nadaje? Przyłączam sie do pytania. Czy deska jesionowa może byc olejowana? Ja mam taka. Niestety nie mam zdjec pod reka. Na dole mam jesion olejowany, a u gory lakierowany. Ten pierwszy trudniej utrzymac w czystosci., za to pies sie lepiej na nim czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berebeczka 07.04.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 KAS01 a jak to sie mam w wyglądzie, który ładniej wygląda i czy jest jakaś zdecydowana różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 08.04.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Odcien ten sam. Tylko ten olejowany (a wlasciwie woskowany) jest bardziej matowy.pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BarPe 17.09.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 A czy ktoś ma doświadczenia z tą firmą? http://www.kaczkan.pl/shop/index.php?c=34Widziałam ich parkiet jesion natur 22x70x400 w obi za 80 zł/m2 i powiem wam że wyglądał "na oko" bardzo ładnie - równiutki, gładziutki, w miarę jednolity. Trochę mnie odstrasza wizja parkietu z marketu. Nie wiem czy jest sie czego obawiać. A przy okazji - może ktoś poleci dobry biały olej do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.09.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Napisz na priv do jarekkur..oleje osmo zdaje sie i ma cie pod reka jest z trójmiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts