Qozak 26.04.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam wszystkich użytkowników forum.Ze względu, że do budowy mojego gniazdka na ziemi pozostało jeszcze dużo czasu, chciałbym zapoznać się z waszymi problemami.Mianowicie interesuje mnie to czego wam zabrakło w trakcie budowania domu, lub to czego jest za mało w trakcie jego wykańczania.Konkretnie chodzi mi o wykończenia wnętrz, elementy ogrodu, inne.Warunkiem jest to, że muszą być to rzeczy wykonane z drewna.Jako, że wywodzę się z wielopokoleniowej rodziny stolarzy, a na własny dom też trzeba w życiu jakoś zapracować, chciałbym rozpocząć produkcję jakichś elementów. Z góry Bardzo Wam Dziękuję za chęć jakiejkolwiek pomocy Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qozak 27.04.2007 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Nikt nie jest w stanie mi pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_pp 27.04.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Qozak napisał: Mianowicie interesuje mnie to czego wam zabrakło w trakcie budowania domu, lub to czego jest za mało w trakcie jego wykańczania. Warunkiem jest to, że muszą być to rzeczy wykonane z drewna. Odpowiem szczegółowo, tylki jednej rzeczy: PIENIĘDZY, ponieważ: 1. Zabrakło ich przy budowie domu w stanie surowym. 2. Zabrakło ich przy wykończeniówce 3. Zrobione są niejako z drewna, jeden z ważniejszych składnikó zaczynu do produkcji pieniędzy. Pozatym wszystko było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qozak 01.05.2007 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qozak 01.05.2007 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts