Urszulla 10.02.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 hehehe, czasu jakos nie ma na pisanie , ale właśnie ruszyła u mnie budowa , wiec pewno coś nieco napisze niedługo , narazie mój mąż z teściem kładą strop , w poniedziąłek przychodzi gość od komina , a za tydzień przychodzi fachowieć od dachówek, za 2 tygodnie wstawiaja okna, Więc zaczyna sie orka, pod koniec czerwca / poczatek lipca musimy sie wprowadzić , bo nam sie rodzina powiekszy , wiec wyjścia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 11.02.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 hehehe, czasu jakos nie ma na pisanie , ale właśnie ruszyła u mnie budowa , wiec pewno coś nieco napisze niedługo , narazie mój mąż z teściem kładą strop , w poniedziąłek przychodzi gość od komina , a za tydzień przychodzi fachowieć od dachówek, za 2 tygodnie wstawiaja okna, Więc zaczyna sie orka, pod koniec czerwca / poczatek lipca musimy sie wprowadzić , bo nam sie rodzina powiekszy , wiec wyjścia nie ma No to gratulacje Urszulla Widać więc, że prace nie tylko na budowie idą w dobrym kierunku. Raz jeszcze gratuluję potomka i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 11.02.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 CoolaTT dzięki , dzięki. teraz to prace nie maja wyjścia , mój mąż zasuwa na budowie jak szalony, jak tak dalej pójdzie to za dwa miesiace sie wprowadzimy , a nie na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 15.02.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ula gratuluje dzidziusia w brzuszku ))) Zazdroszczę (troszkę Śledzimy z moim mężem Wasze borykanie się z budową mimo że prawie nic tutaj nie piszesz Potajemnie mój mąż wpatrzył Twojego Roberta na grupie pl.misc.budowanie Trzymam kciuki za wasza budowę. My dala czekamy na warunki.. w końcu sie doczekamy chyba Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 07.03.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Urszulla, gdy widać jak prace się posuwają - strasznie to rajcuje, prawda? Budujcie, jeszcze troszkę i wpadnę zobaczyć jak Wam idzie A Tobie- zycze zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 09.03.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 WItaj ULA>..a zdjęcia?? naprawde czekamy na nie cierpliwie, i cieszę śię że idziesz dalej.....!!!u nas też już niedługo się zacznie, narazie to tylko zdalnie dokupujemy elementy domkowe...tj. kominy systemowe, kominek, .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 10.03.2008 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Robin bardzo ci dziekuje za sms z zyczeniami , jak tylko bedziecie mieć ochotę spojrzec na mój domek to sedecznie zapraszam , zadzwoń tylko wcześniej i sie umówimy ANNNJA ciebie też zapraszam jesli masz ochotę , ona juz są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 11.03.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Śliczny ten Wasz dom Ula Pięknie się prezentuje. Już nie mogę się doczekać kiedy nasz będzie taki namacalny ) Na razie tylko na papierze macam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 11.03.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 dzieki , A kiedy wy zaczynacie budowe ? Wiesz co czas tak szybko leci ze zanim sie obejrzysz dom bedzie stał , ja pamietam jak myslelismy "Boze ile to czasu zanim dom stanie , a tu hops i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 11.03.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Urszulla klasa ten domeczek. Wyszło naprawdę fajnie. Kiedy sie wprowadzacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 11.03.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 hehe, do wprowadzenia to jeszcze trochę , bo teraz trzeba w środku wykończyć , wełna płyty , Plan jest taki ze koniec czerwca , początek lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 12.03.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Budowę to nie mam pojęcia kiedy zaczniemy trochę projekt nam się opóźnia, a bez projektu to jak ja mam ekipy szukać o kredycie nie wspomnę. :/ Także jeśli udałoby nam sie chociaż fundamenty w tym roku byłabym przeszczęśliwa.. A Wy musicie sie spieszyć bo dzidziuś rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 12.03.2008 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 wiesz my zrobilismy zupełnie odwrotnie , najpierw znaleźliśmy ekipe , a potem robiliśmy projekt, tylko ze my dokładnie wiedzielismy jaki dom chcemy , więc łatwiej było sie z wykonawcami dogadac i zaklepac termin i cena za budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 21.03.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images27.fotosik.pl/180/80d4da16e399fb02med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.05.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 PIEKNIE... Mam sentyment do domkow drewnianych, nasz mial tez taki byc ale poddalismy sie tendencji murowanych, nie mielismy tyle odwagi, nie mielismy nikogo kto by juz sie zdecydowal. GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morti 21.03.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Bardzo ładny dom Domy drewniane rox! Może napiszesz co aktualnie słychać bo od dawna nic nie piszesz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 21.03.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 W domu mieszkamy już od 5 miesiecy )), Cały czas sie przybieram zeby zakończyc dziennik , (moze komus sie przyda kilka informacji przy budowie), ale ciągle mało czasu , Napewno to zrobie , niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 17.04.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Zapowiada się cudnie.Powklejaj jakies inspiracje wnętrz,bo ciekawa jestem jak sobie wymyśliliście i w jakim kierunku będziecie zmierzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 17.04.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 aaa już przeczytałam,że mieszkacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Urszulla.... dawaj nowe fotki !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts