Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rodziewiczówka - komentarze

Recommended Posts

hehehe, czasu jakos nie ma na pisanie , ale właśnie ruszyła u mnie budowa , wiec pewno coś nieco napisze niedługo , narazie mój mąż z teściem kładą strop , w poniedziąłek przychodzi gość od komina , a za tydzień przychodzi fachowieć od dachówek, za 2 tygodnie wstawiaja okna, Więc zaczyna sie orka, pod koniec czerwca / poczatek lipca musimy sie wprowadzić , bo nam sie rodzina powiekszy ;-) , wiec wyjścia nie ma

• Odpowiedzi 100
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hehehe, czasu jakos nie ma na pisanie , ale właśnie ruszyła u mnie budowa , wiec pewno coś nieco napisze niedługo , narazie mój mąż z teściem kładą strop , w poniedziąłek przychodzi gość od komina , a za tydzień przychodzi fachowieć od dachówek, za 2 tygodnie wstawiaja okna, Więc zaczyna sie orka, pod koniec czerwca / poczatek lipca musimy sie wprowadzić , bo nam sie rodzina powiekszy ;-) , wiec wyjścia nie ma

No to gratulacje Urszulla Widać więc, że prace nie tylko na budowie idą w dobrym kierunku. Raz jeszcze gratuluję potomka i pozdrawiam.

Ula gratuluje dzidziusia w brzuszku :)))) Zazdroszczę (troszkę ;) Śledzimy z moim mężem Wasze borykanie się z budową mimo że prawie nic tutaj nie piszesz :p Potajemnie mój mąż wpatrzył Twojego Roberta na grupie pl.misc.budowanie :) Trzymam kciuki za wasza budowę. My dala czekamy na warunki.. w końcu sie doczekamy chyba ;) Pozdrawiam.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 10 months później...
  • 4 weeks później...
  • 2 months później...