Urszulla 19.08.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Jasne, bardzo chętnie. Fajne sa takie spotkania.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamieniczka 22.08.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 O matko jak ja ci zazdroszcze tej przeprowadzki , to sama przyjemność wchodzić do nowego domu , ustawiac i porządkować. Wiele razy w swoim życiu sie przeprowadzałam i zawsze wspominam to bardzo miło. A pakowanie dobytku to super sprawa żeby pozbyć sie połowy (tej zbędnej) Pozwodzenia Już mieszkamy. Przeprowadzka minęła w miare sprawnie, pozbyliśmy się wielu "smieci" , ale ja jestem wielki chomik i tak udalo mi się cos niecoś przepchnąc do domu . Mieszka się bardzo fajnie, ale chyba dopiero na Boże Narodzenie poczuje się wreszcie jak w domu, wszystko będzie na swoim miejscu i będzie właściwie działało Twój domek będzie śliczny - trochę jak z powieści Twojej prababci Na pewno będzie Wam się dobrze mieszkało. Jaka jest powierzchnia domku? Nie planujecie choćby małej łazienki na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 24.08.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Urszulla, nie czekaj na rozwój sytuacji na budowie tylko pisz Każdy tekst- byle od siebie- mile widziany. A ja czytam Twoje zapiski na bieżąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 24.08.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Kominy już stoją, jeżeli chcesz to możecie wpaść obejrzeć. Co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 27.08.2007 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Urszulla, nie czekaj na rozwój sytuacji na budowie tylko pisz Każdy tekst- byle od siebie- mile widziany. A ja czytam Twoje zapiski na bieżąco... o jak miło ze ktoś to czyta , no to bede pisać ) Ale w sumie mam takiego doła ze same smutki mi spod klawiatury wyjdą , nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze "juz prawie" gotowego domu , mi sie śni po nocach, ze juz stoją sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 27.08.2007 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Kominy już stoją, jeżeli chcesz to możecie wpaść obejrzeć. Co Wy na to?? dzięki za zaproszenie , super, to moze w tygodniu jakoś tak popołudniu jak bedzie ładna pogoda ( około środy mysle ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 03.09.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 WITAJ..my też czekamy na TWOJE informacje z placu boju (w zakresie drewna)..i co nic??? u nas tez zastój do wiosny ale to planowany........śledzimy TWOJ dziennik a tu nic od paru dni...pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 03.09.2007 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No niestety małe przesuniecie terminu , fachowcy obiecują wejść na budowe pod koniec września , hhmm tłumaczą sie brakiem pracowników i złą pogodą. Mam nadziej ze wszystko sie uda , w zasadzie to mi sie nie śpieszy , bo i tak całą resztę bedziemy robić wczesna wiosna, oby stan surowy postawili przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 16.09.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Urszulla, czy w oczekiwaniu na wejście ekipy nie wyjechaliście przypadkiem na wakacje?Żadnego znaku życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 16.09.2007 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 witajoj chcetnie byśmy wyjechali , ale sam wiesz kasa na dom. Fachowcy nasi byli w poprzedni piątek u nas na budowie , zdjeli ostanie pomiary z fundamentu (bo wiesz projekt projektem , a sprawdzić trzeba). I teraz w poniedziałek , albo we wtorek mamy jechac do nich zobaczyc jak nasz dom juz złozony wygląda. no kurde chyba ze bedzie lało , to znowu wszystko sie odwlecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 16.09.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Ha! takie czekanie wykańcza bardziej niż etap wykończenia wnętrz Mam nadzieję, że będziecie mieli pogode i w końcu prace ruszą. Co do wakacji- my planujemy jakiś wyjazd już po przeprowadzce, gdy będzie gotowe ogrodzenie i zjazd z drogi. Musimy oderwać się od domu bo powoli zaczynają się nam wyczerpywać akumulatory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 18.09.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 ULA>..ja też zaglądam co wieczór do CIEBIE..a. tu ani znaku....to gdzie ta chałupka......jakby co to zapraszam do Siedlec na weckend na naładowanie energi i oderwanie się od tematu!!!....potrzebnej do chałupki...(poczęstujemy domowym winkiem)....!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 18.09.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 BBardzo dziekuje za zaproszenie ))), chętnie bym sie przejechała , bo należe do ludzi którym nie straszne kilometry , wsiadam w auto i śmigam. Ale narazie jest to nie mozliwe, ze wzgledów rodzinnych. A co do domu to właśnie wróciliśmy od naszych budowloańców, i widzieliśmy juz duża część domu , bo wiesz oni go skaładają najpierw u siebie, hhhmmm, jest piękny , i kurcze strasznie duzy wygląda , po fundamencie bym tego nie powiedziała. W poniedziałek jak pojedziemy do nich to wezme aparat i porobie zdjęcia i jak go zmontują u nas na działce , to ja zapraszam was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 19.09.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 HEJ....zdjecia rob koniecznie, tylko nie zapomnij aparatu!!mowisz ze duzy wyglada??? a jakie macie podstawy domu???? ...jak bedzie stał juz na działce to przylecimy NA JEDNEJ NODZE.......!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 19.09.2007 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 dom ma 12 na 9, i jak zobaczyłam fundament , to pomyślałam Boze jaki mały ten dom , a jak zobaczyłam kawałek domu , to ooo ludzie jaki duzy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 21.09.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Ula, ja tez tak miałem Stanąłem na fundamentach i płakać mi sie chciało, bo próbowałem uciec z ciasnego bloku a to co zobaczyłem oczami wyobraźni było równie mikroskopijne... A teraz- ech... te przestrzenie Jezeli znajdziecie chwilę czasu jutro (sobota)- zapraszam, zobaczysz kolory w naturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 23.09.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 wiec czytamy, kibicujemy i cieszymy się razem z WAMI!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 24.09.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ale fajnie że już budują ) Nie mogę sie doczekać zdjęć. Trzymam kciuki żeby wszystko szło jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 24.09.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ula, pokaż nam jak się buduje Twój dom, please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 26.09.2007 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 no to kto chętny to zapraszam do dziennika , kilka zdjątek , mało jeszcze widać na nich , ale mnie i tak to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts