Robin2 26.09.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Stawiam się na wezwanie obejrzałem, pocmokałem z zachwytu i aż oczy szeroko otworzyłem ze zdumienia To Twój dom jest składany pod dachem??? Co to za ogromna hala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 26.09.2007 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 no tak , bo wiesz gdyby nagle w trakcie roboty zaczeło lac i tak by sobie trochę lało , to drewno by sie troszkę mogło zniekształcić i wpusty i wypusty potem mogłby nie psowac do siebie , tak tłumaczą fachowcy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 04.10.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No,no Urszulla nieźle to wygląda. Jakby siętylko dało więcej zdjęć. No i po 15 paździenika zapraszam na kawę do mnie jak znajdziecie chwilkę. Wprowadzać się jescze nie wprowadzam, ale fusiastę w miłym towarzystwie zawsze można wypić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 04.10.2007 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 coolaTT , a czemu 15 pażdziernika ? , chetnie wpadniemy , zdjęć więcej bedzie za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 04.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Bo jakoś tak się stało, że do 15 jestem za granicą. Ale majstry pracują i od razu pilnują - bo nocują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 04.10.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 no no właśnie wchodziłam do twojego dziennika , i jestem pełna podziwu , uuu widze ze u ciebie to juz mozna nazwac prawdziwym domem , przynajmniej z zewnatrz. Super to wyglada , napewno wpadniemy zobaczyćPozdrowionkaUla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 27.10.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Gratulacje Ula. Fajny ten Wasz domek i to chyba pierwszy z bala w naszej grupie. Pozdrawiam i powodzenia. PS. Jaka jest grubość Twojego bala?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 27.10.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 WITAJ wkońcu!!!!zaglądałam regularnie...a tu ciągle pustawo..aż wkońcu niespodziewanie dzisiaj pokazałaś nam kilka pieknych zdjęc i to już u CIEBIE...trzymamy kciuki, obserwujemy i powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.10.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Ula, fajny domek, ciekawi mnie dalsza czesc, bede sledzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 01.11.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Ula, jestem pod wrażeniem... Piękny- to słowo cisnie mi sie na usta gdy widzę Wasz dom ale... może mówię to trochę na wyrost?Czekam niecierpliwie na dalsze postępy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 05.11.2007 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Własnie dziś połozyli mi więźbe , , zdjęcia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 09.11.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No to masz chyba teraz wyścig z czasem. Przydałoby się czymś przykryć domek przed zimą. Wygląda rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 11.11.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Ula, chętnie zobaczyłbym Wasze przyszłe gniazdko na zywo bo zdjęciami narobilłaś mi apetytu Zapraszam nieustannie do mnie. Pozdrowienia, życzę pogody! Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 12.11.2007 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Robin daj znac tylko kiedy Macie chwilkę i my zapraszamy , moze być nawet w tygodniu , bo nas praca nie wiąze , więc jesteśmy dostępni, Dziś nie byłam na budowie ale mam nadzije ze juz podeskowali ten dach , bo jak nie to jutro głowy polecą )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqua1-23 15.11.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 bardzo fajny domek , zielona okolica i nie dziwie Ci się , że już go kochasz - bo ja swój też kocham od samego fundamentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 28.11.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 HEJ ULA>.my napewno dojedziemy na "hospitacje".......a tymczasem czekamy na kolejne info, zdjęcia i inne opowieści z placu boju!!!!! prosze.....prosze...-bo zaglądam co wieczór a tutaj na darmo,..NIC, pusto!!!!!ale mam dla Ciebie "pracę domową"..proszę o takie udzielenie info jak ponizej, pomożesz tym samym nam w podjęciu decyzji...dziekuje pięknie!!! 1. jak przyjechało drewno to mieliście wylanego już chudziaka??? 2. kiedy wstawiacie okna i z jakiej firmy.??3. jakie kominy robicie??4. kryjecie blachą, dachówką, czy papa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 06.12.2007 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 hejfakt ostatnio mało zagladam na forum, czasu brak a i na budowie etap zakończony czyli dom stoi (dach pokryty papą ) i tak ostanie do wczesnej wiosny, bądz do stopnienia snigu i wzglądnej pogody zeby mozna dalej robićOdpowiadając na twoje pytania Oczywiście jak przyjechało drewno to chudziak był juz dawno wylany, bo chyba inaczej sie nie da, bo jak póżniej z pompy beton laćOkna własnie kupilismy , ale wstawiac bedziemy na wiosne bo teraz szkoda ( jeszcze ktoś ukradnie) po wielu poszukiwaniach i rozmyslaniach zdecydowalismy sie na okna Jezierski, drogie fakt ale ładne , plastikowe w okleinie canadian ze szprosami Kominy kupiliśmy systemowe IBFa co do pokrycia to kupiliśmy dachówke cementową też IBF. Duzo zakupów porobilismy , bo teraz sa spore promocje na dzieńdobry daja 10% rabatu , a po nowym roku cena bedzie wyższa i to duzo tak zapowiadaja , więc jeśli macie kase to gromadzcie wszystko co sie da. Po naowym roku zapraszam do siebie na oglądziny , teraz mam troszkę młyn ale w styczniu jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 21.12.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://images24.fotosik.pl/130/f1b0ad796efccf6amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 30.12.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 http://images30.fotosik.pl/133/6f68d9f2c381799a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 09.02.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Urszulla,oczom nie wierzę...Ostatni post w Dzienniku- listopad, ostatni post w Komentarzach- Sylwester...Co się dzieje?Pomór jakiś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts