Barbossa 27.04.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Barbossa miło Cię widzieć ... no właśnie - miałaś przerwę?, żadnych radosnych pomysłów, pytań, wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.04.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Stal wariowała mniej więcej do sierpnia 2006. Od tego momentu cena utrzymuje się mniej więcej na tym samym poziomie. Ale kto wie Powiem szczerze że codziennie rano dziękuje Panu że jakos tak szybko sie zdecydowaliśmy i rozpoczeliśmy budowę w czerwcu 2006. Do momentu rozpoczęcia boomu czyli do jesieni 2006 mieliśmy juz stan surowy zamkniety. Jedyne o co się starłem z boomem to wełna na poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.04.2007 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Powiem szczerze że codziennie rano dziękuje Panu że jakos tak szybko sie zdecydowaliśmy i rozpoczeliśmy budowę w czerwcu 2006. Do momentu rozpoczęcia boomu czyli do jesieni 2006 mieliśmy juz stan surowy zamkniety. Jedyne o co się starłem z boomem to wełna na poddasze Jabko...ja też..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.04.2007 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 no właśnie - miałaś przerwę?, żadnych radosnych pomysłów, pytań, wątpliwości jakoś udało mi się żyć bez pomocy forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts