belfego 07.04.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam! My też budujemy systemem gospodarczym. Muszę tutaj pochwalić męża. To on jest takim świetnym organizatorem. Nie ma przestoju. Wszystko jest na czas i potrafi targować się - szczególnie, jak sprzedającym jest kobietka . Po długim namyśle wybraliśmy dachówkę cementową BRAAS Romańska Cisar kolor kasztanowy. Widzieliśmy kilka domów z tą dachówką i wygląda bardzo ładnie. Najlepiej zobaczyć ją na "żywo", bo w katalogu kolor wygląda trochę inaczej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pegi 06.05.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Witaj!!!Co do firm budowlanych to nie wiem jak oni sobie ustalaja stwki my w jednym mieście bylismy u trzech fachowców jeden zawołał za całosć z dachem 60tyś, drugi 50tyś,a trzeci przy którym oczywiście zostalismy 30tyś więc różnica kolosalna na poczatku chcielismy , żeby budował nam wujek bo zawołał jedna trzecia tego co firma ale wiadomo musielismy mu skombinować pomocnika, ale jak tylko rozpoczęła sie budowa to więcej go było w pobliskiem sklepie na piwku niż u nas na budowie. Dobrze, że w porę oprzytomnielismy i go pogonilismy, bo teraz widzę jak pracuje 6ludzi i ile im to zajmuje pracy a co on sam z jednym pomocnikiem.Juz nie pamiętam u kogo wyczytała, że myslisz o likwidacji garażu ja tak zrobiłam śmieję się, że chyba pierwsza jak chcesz zobaczyć efekty zapraszam na moja strone http://www.pegit.mojabudowa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.12.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://lh3.ggpht.com/_S5vq_8MdNnA/Sy8xYNqr_XI/AAAAAAAAAbc/FxnaG0ieMAQ/beata1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts