Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Iskierka Gosi:)

Recommended Posts

Witam!

My też budujemy systemem gospodarczym. Muszę tutaj pochwalić męża. To on jest takim świetnym organizatorem. Nie ma przestoju. Wszystko jest na czas i potrafi targować się - szczególnie, jak sprzedającym jest kobietka :p .

Po długim namyśle wybraliśmy dachówkę cementową BRAAS Romańska Cisar kolor kasztanowy. Widzieliśmy kilka domów z tą dachówką i wygląda bardzo ładnie. Najlepiej zobaczyć ją na "żywo", bo w katalogu kolor wygląda trochę inaczej.

Pozdrawiam

• 5 weeks później...
  • Odpowiedzi 142
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj!!!

Co do firm budowlanych to nie wiem jak oni sobie ustalaja stwki my w jednym mieście bylismy u trzech fachowców jeden zawołał za całosć z dachem 60tyś, drugi 50tyś,a trzeci przy którym oczywiście zostalismy 30tyś więc różnica kolosalna na poczatku chcielismy , żeby budował nam wujek bo zawołał jedna trzecia tego co firma ale wiadomo musielismy mu skombinować pomocnika, ale jak tylko rozpoczęła sie budowa to więcej go było w pobliskiem sklepie na piwku niż u nas na budowie. Dobrze, że w porę oprzytomnielismy i go pogonilismy, bo teraz widzę jak pracuje 6ludzi i ile im to zajmuje pracy a co on sam z jednym pomocnikiem.

Juz nie pamiętam u kogo wyczytała, że myslisz o likwidacji garażu ja tak zrobiłam śmieję się, że chyba pierwsza jak chcesz zobaczyć efekty zapraszam na moja strone http://www.pegit.mojabudowa.pl

• 1 year później...