piejar 02.05.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Każdego normalnego faceta interesują inne kobiety. To objaw zdrowia psychicznego i seksualnego. Gdyby nie interesowały to byłby powód do niepokoju. Co wcale nie znaczy że od razu trzeba z nimi zdradzac swoją życiowa wybrankę Zgadza się. Jak ja się oglądam za spódniczkami (gejem nie jestem ) to małżowina czasem zgłasza uwagi ale cóż ... ładne jest ładne zawsze, bez względu na mój stan cywilny. Co innego jednak spojrzeć a co innego zapowiadać chęć poużywania sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 02.05.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 no gość boski ....jaki niewinny, pomocy potrzebuje , Ty mu nie pomożesz (bo sie nie da).... no i kto bedzie winny TY , bo nie umiałas pomóc, a prosił.... to się nazywa: szczwany lis kop w dupsko..byle szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.05.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 do wszystkich postow powyżej dopisuje sie i jaAMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts