Kaja86 28.04.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Tu możecie komentować mój skromny dziennik PELIKANA z góry dziekuję za wszytkie komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.04.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Witaj Kaja wśród budujących! Działeczka bardzo ładna, papierologia już za Tobą, murarze "zaklepani" - to połowa sukcesu ... Trzymam kciuki! I życzę powodzenia!! PS. Z jakiej pracowni masz projekt? Może wkleisz go dla oblukania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaja86 30.04.2007 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Dziekuję Monika;) Tak polowa sukcesu... mam nadzieje, chociaż nie bardzo mi sie chce wierzyc;) jeszcze nic nie zrobione... ale juz nie dlugo a jeśli chodzi o projekt to postaram sie dzisiaj zeby sie cos nowego znalazlo - dopiero zaczynam ale mam nadzieje ze sie uda:) pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 02.05.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Witamy wśród budujących Pelikana Prawdopodobnie budowę zaczniemy mniej więcej w tym samym czasie, myślę więc, że często będziemy się wymieniać doświadczeniami My jeszcze nie mamy pozwolenia, czekamy już miesiąc, ale podobno w najbliższy poniedziałek ma być, oby! Z jakich materiałów budujecie ściany? My cały czas planowaliśmy Porotherm, jak w projekcie, niestety ze względu na ceny chyba nic z tego nie wyjdzie. Mamy tylko 300 sztuk 25-ki. Wczoraj zamówiliśmy z Gdańska gazobeton, mam nadzieję, że dojedzie i wszystko będzie z nim okay! Powodzenia i pozdrowienia z Grudziądza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaja86 04.05.2007 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witam Jolu. Bardzo się cieszę, że PELIKAN to dość popularny projekt Zaczynam budowę już w połowie maja - mam nadzieję. Jeśli chodzi o materiał na ściany to zdecydowałam sie na najbardziej mi dostępny, niemal że od ręki (małe znajomości), beton komórkowy z solbetu. Nie jest to może mój wymarzony pustak ceramiczny ale też uważam że nie jest źle. Również mam nadzię na wymianę doświedczeń ponieważ z budową jestem pozostawiona sama sobie. POZDRAWIAM CIEPŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 08.05.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Fajny domek sama zastanawiałam się nad tym projektem, i jak ci się udało wszystko tak tanio załatwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 10.05.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Kaju, zastanawiam sie również nad cenami, które podałaś.W marcu kupiliśmy stal do fundamentów za 3400 zł - na pewno już jest większa. Robocizna 16 tys.- uważam, że jest rewelacyjna! Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaja86 14.05.2007 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam!Anaor - Bardzo dziekuję, twój domek też jest super. Sama nie wiem jak mi się udało załatwić te materiały. może dlatego że mam trochę wolnego czasu i za wszystkim chodzę sama - wiesz... tu się ładnie uśmiechniesz tam puścisz oczko, innym razem zrobisz biedną minkę i faceci z budowlanki miękną i dają takie rabaty jakie chcesz:) - oczywiście troszeczkę przesadzam. Droga Jolu stali kupiłam tyle ile napisali w projekcie (ale zaznaczam że to tylko stal na fundamenty) murarz powiedział że w zupełności wystarczy. Murarzy pomagał załatwić mój chłopak dla niego buziak za dobrą robotę:*pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 30.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam Pelikanowców i nie tylko Kaju widzę, że ostro wzięłas sie do pracy - gratulacje. A tymi upustami za ładne oczy to... szczera prawda. Faceci sa "miętcy" i jak widzę kobietke buduowniczego to im się same upusty na usta cisną Wiem, bo tez chodzę za wszystkim sama i wiem ile można urawać A chciałam zapytać, Kaju zmieniasz coś w swoim domku? Bo nasz jest bez zmian tylko twój to odbicie lustrzane. Jeszcze raz gratuluje i życzę sukcesów na placu budowy i w hurtowniach Pozdrawiam Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 04.09.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Hej, Kaju co z twoim dziennikiem. Mam nadzieję, że poprostu nie masz czasu w nim pisac i nic poza tym. Chciaz pochwal sie zdjęciami Pozdrowionka Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts