asia.malczewska 28.04.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Ojej, zaczęłam pisać godzinkę temu i juz mnie poganiają o Komentarz !!! nie wiedziałam, że debiut na Forum Muratora jest taki ... taki ... przyjemny Przy okazji dziękuję wszystkim tym, którzy pomagali mi do tej pory w budowie, będę wymieniać przy okazji kolejnych tematów oraz moich osobistych potyczek związanych z budowaniem, nazwijamy to, niekonwencjonalnym .... Pozdrawiam Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 No widzisz? Dumna jestem z Ciebie! Szybko się uczysz! Zaczyna się naprawdę interesująco, wklej jakieś zdjęcia, bo Twoja strona ładna, ale za duża na mój limit transferu danych. Jak mi tu wkleisz miniatury (otwierające się w pełnym rozmiarze!), to będę z Ciebie jeszcze bardziej dumna, hihihih. Czyta się świetnie, opowieść wciąga. Pisz, pisz, ja na pewno będę czytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 04.05.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Asia, gratuluje pomysłu! Obecna tu Sosenka tez ma się czym pochwalić Trzymam kciuki! Robert- z przeciwległego końca Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 06.05.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Hejka, "Primo po pierwsze" pytanie dotyczy Twojego "salonu w dachówkach": http://jmalczewska.photosite.com/~photos/tn/9882564_200.ts1176571948000.jpg Co ta za "dachówki" leżą na podłodze ? Ciekawym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 06.05.2007 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 stuletnie. Nie żartuję, naprawdę. Takie dachówki z odzysku tnie się i wygladza - zerknij na link to producenta - http://www.posadzki-ceglane.bazarek.pl/ - firma nazywa sie Stuletnie posadzki i prowadzi ją b. miły i kompetentny człowiek spod Zielonej Góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.05.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Hej Asiu-piękna ta Wasza stajenka! Ewidentnie zgadzam się, że miała potencjał od początku - ja go widzę! Ale to pewnie dlatego że też uwielbiam, jak to mówi moja córka, RUINY czyli wszelkie autentyczne starocie z klimatem... A Wasza stajnia absolutnie taka jest. Szkoda że nie widać (ja nie znalazlam...) reszty zabudowan i okolicy..I podoba mi się sposób w jaki ją zrobiliście z zewnątrz - nie straciła swojego klimatu a zyskała tylko drugą mlodość co jej się ewidentnie należało Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 07.05.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ..Zresztą, to mój dług - wobec pewnego bardzo miłego Pana Kuffita, którego poznałam w trakcie wizyty w Mierzęcinie, gdzie odnawia sie pasjami takie ceglane stajnie... [...] Przypadek sprawił, że w tym samym okresie wybraliśmy się na Święto Konia w Mierzęcinie... Oj, mały ten świat... byłem w Mierzęcinie 2 lata temu latem... podziwiałem przerobione stajnie, pałacyk, staw, park... na tle przylegającej wsi po prostu szok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 08.05.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam szczerze podziwiam, podobają mi się przerabiane, stajnie, młyny itp ...mieszkać w takim miejscu z duszą, coś wspaniałego to co się powoli wyłania z tych okruchów budowlanych bardzo mi się podoba,trzymam kciuki za wykończenie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Asiu! Jestem zachwycona i zauroczona! Gratuluję i z niecierpliwością czekam na Ciebie w naszym stowarzyszeniu - wygląda na to, że sporo do nas możesz wnieść energii i wspaniałych pomysłów! Cieszę się ogromnie i jeszcze raz - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.05.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Coś nasza Asia-autorka tu nie zagląda? może zapomniała o swoich komentarzach?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 08.05.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Pewnie zatraciła się w szale urządzania remontowania itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.05.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Wcale się nie dziwię..to wciąga jak nie wiem co! i nie puszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Asia! Halo!!! Żyjesz???!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 08.05.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Asiu, jakie wymiary zewnętrzne ma Wasze stajniątko? Wygląda na ogromne Może mogłabyś nam zaprezentować rzuty kondygnacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Wcięło ją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 24.05.2007 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 No dziecko mi się pochorowało i musiałam się skupić na nim, przepraszam. Już późno dzisiaj więc nie dam rady odpowiadać, ale jutro się odezwę i wszystkim odpowiem. Dobranoc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 24.05.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Teraz wyczytałam ,że okolice Gorzowa, pardon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 27.05.2007 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Asiu, jakie wymiary zewnętrzne ma Wasze stajniątko? Wygląda na ogromne Może mogłabyś nam zaprezentować rzuty kondygnacji? Hej Zeberr, cieszę się, że ci się podoba, a czy duże, to nie wiem, bo to chyba zależy od punktu siedzenia. Teraz mieszkam w mieszkanku, które całkowicie mieści się ... w moim salonie, ale z drugiej strony dwójka dzieci i agroturystyka wymagają troche miejsca. W środku mamy chyba ok. 230 m2, nie wiem dokładnie bo nie mam czasu mierzyć, a rzuty ... jak odkopię w komputerze i wrzucę na serwer to na pewno zaprezentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 27.05.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Pewnie zatraciła się w szale urządzania remontowania itd macie rację, cały eekend siedziałam studiując meble kuchenne do aneksu i dzisiaj wybrałam się do Poznania do Ikei, żeby zakupić ... ale mnie wyczułyście, nie ma co! Jak złożę to pokażę zdjęcia, ale od razu chciałam powiedziec, że ja jestem prosty człowiek ze wsi, więc mebelki są też takie jak ja: białe, proste, zwyczajne ... ale mnie sie podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 27.05.2007 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Wcięło ją... oooo, Anetko, widzę, że nastapiła zmiana avatorka ... winszuję, winszuję, chyba też wkleję coś bardziej uaktualnionego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts