asia.malczewska 27.05.2007 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Hej Asiu-piękna ta Wasza stajenka! Ewidentnie zgadzam się, że miała potencjał od początku - ja go widzę! Ale to pewnie dlatego że też uwielbiam, jak to mówi moja córka, RUINY czyli wszelkie autentyczne starocie z klimatem... A Wasza stajnia absolutnie taka jest. Szkoda że nie widać (ja nie znalazlam...) reszty zabudowan i okolicy..I podoba mi się sposób w jaki ją zrobiliście z zewnątrz - nie straciła swojego klimatu a zyskała tylko drugą mlodość co jej się ewidentnie należało Brawo! mam nadzieję, że przyjedziesz, żeby sprawdzić czy fotografie nie przekłamały ???? Komtur już się czai z DPS-em ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 E, no Asia, gratulki, piękny avatarek! Ty zdaje się w szale prac zaniedbałaś dziennik budowy... Ja swój też, ale w szale prac polowych. Wiosna, sadzenie, sianie... Ale dzisiaj udało mi się Męża zapędzić na chwilę do stodoły, więc może pomału ruszymy. Mam nadzieję, że dziewczynki zdrowe, a Ty zabiegana, kupująca i urządzająca z wypiekami na buzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 29.05.2007 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 E, no Asia, gratulki, piękny avatarek! Ty zdaje się w szale prac zaniedbałaś dziennik budowy... Ja swój też, ale w szale prac polowych. Wiosna, sadzenie, sianie... Ale dzisiaj udało mi się Męża zapędzić na chwilę do stodoły, więc może pomału ruszymy. Mam nadzieję, że dziewczynki zdrowe, a Ty zabiegana, kupująca i urządzająca z wypiekami na buzi! napisałam ostatnio trochę, a potem "wcięło" mi kilka sekwencji i się chwilowo "obraziłam" na ten dziennik - nie ma nic gorszego niż utrata fragmentu "dzieła " ... A po drugie, właśnie próbuję przygotować dom do przeprowadzki w okolicach lipca i urządzam mniejszą kuchnię - tą która w przyszłości będzie kuchnią dla agroturystów - no i walczę z szafkami, zlewozmywakami, itd. Ale jestem z siebie dumna, bo dzisiaj sama złożyłam szafki kuchenne przy pomocy wkrętaka Oczywiście z instrukcją, ale zawsze sama !!! Dziewczynki zdrowe, w czwartek kolejne szczepienie Hani, więc pewnie będzie trochę nieprzespanych nocek, no ... samo życie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 No cieszę się bardzo, że koleżanka inwestorka odnalazła się nam! Moja droga, poszłaś do przodu jak burza, przeprowadzka w lipcu, ho, ho! Szczęściara... A wrzuć na jakieś fotki, obejrzałoby się tę kuchnię i te zrobione podłogi drewniane i ceglane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 11.06.2007 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 z kuchnią będzie gorzej, bo wprawdzie złozona ale bez "drzwiów", bo musze skoczyć po fronty do Ikei w berlinie - mają ładniejsze i tansze niż w Polsce. Ale postaram się pstryknąć podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 19.06.2007 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 obiecałam podłogę, więc proszę bardzo: http://img483.imageshack.us/img483/2854/im000224br5.th.jpg jeszcze tylko końcowe szlifowanie, olejowanie i można otwierać "lokal"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutea 26.06.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 OJEJKU, piękniasty ten dom!!!GRATULUJĘ!!!Też jestem z lubuskiego. Czy mogę dostać informacje jakie to okna? Jakiej firmy, i jaka ekipa tak szybko i sprawnie je wstawiła?Również zamierzamy wstawić okna w jasnym kolorze, drewniane.Dachówka też mi się podoba - bo o takiej też myślałam : ) W dzienniku znalazłam, że romańska ... to chyba to samo co rzymska podwójna?Podłoga też ... co tu gadać ... piękna!Pozdrawiam - zamawiam już agro - dobrze mieć gdzieś blisko miejsce na mały wypad : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.06.2007 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 OJEJKU, piękniasty ten dom!!! GRATULUJĘ!!! Też jestem z lubuskiego. Czy mogę dostać informacje jakie to okna? Jakiej firmy, i jaka ekipa tak szybko i sprawnie je wstawiła? Również zamierzamy wstawić okna w jasnym kolorze, drewniane. Dachówka też mi się podoba - bo o takiej też myślałam : ) W dzienniku znalazłam, że romańska ... to chyba to samo co rzymska podwójna? Podłoga też ... co tu gadać ... piękna! Pozdrawiam - zamawiam już agro - dobrze mieć gdzieś blisko miejsce na mały wypad : ) Hej Lutea, cieszę się, że ci się podoba nasz domek i przechodzę do odpowiadania: - okna są z zaprzyjaźnionej firmy BIK - lokalnie działajacej w Kostrzynie i ogólnie działającej na terenie Niemiec; są w kolorze stara sosna i wykonane z meranti - dachówka jest renesansowa firmy koramic-wienerberger kolor naturalna czerwień a podłoga ... sucupira z Brazylii, brat mi przytargał Co do agro - zapraszam, jak będzie już otwarte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Asiu, podłoga piękna, a okna wspaniale do niej pasują. Już widać, że będziesz miała świetne locum! No i oczywiście my - wątkowicze AGRO... Widzisz? Już masz pierwszą "rezerwację"! Imprezę powinnaś zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 18.07.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Asiu, ja nie widze w ogóle Twoich zdjęc - chyba maja za duza pojemnosc (?) Ale stajnia z Twojego opisu musi byc zachwycająca: byłam niedawno u swojej dalekiej ciotki, która kupiła gospodarstwo w okolicach Iławy na zapadłej wsi do której jedzie sie przez las po samym piachu, we wsi tez sam piach; tam sa takie typowe gospodarstwa z ogromniastymi budynkami gospodarczymi ustawionymi w krag; moja ciotka tez ma taka stajnie: wysoka, szeroka, kryjaca mase zakamarków; takie wielkie pomieszczenia gospodarcze widziałam w południowych Niemczech musi byc super : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 18.07.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Asiu, ja nie widze w ogóle Twoich zdjęc - chyba maja za duza pojemnosc (?) Ale stajnia z Twojego opisu musi byc zachwycająca: byłam niedawno u swojej dalekiej ciotki, która kupiła gospodarstwo w okolicach Iławy na zapadłej wsi do której jedzie sie przez las po samym piachu, we wsi tez sam piach; tam sa takie typowe gospodarstwa z ogromniastymi budynkami gospodarczymi ustawionymi w krag; moja ciotka tez ma taka stajnie: wysoka, szeroka, kryjaca mase zakamarków; takie wielkie pomieszczenia gospodarcze widziałam w południowych Niemczech musi byc super : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.07.2007 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 A gdzie oglądałaś ? na forum czy na photosite ? Bo jeżeli na tym drugim, to może być problem, bo przysłali mi info, że zmienia się nazwa domeny na inną i muszę zaktualizować. Postaram się powalczyć, to moze sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 18.07.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 i tu i tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.07.2007 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 to spróbuj teraz (zobacz jak remontuję starą stajnię), jak wejdziesz do środka to masz tam rok 2007 i 2006 po prawej stronie - w 2007 masz wykończeniówkę, natomiast w 2006 od początku remont starego budynku. Powodzenia, mam nadzieję, że teraz pójdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 18.07.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 niestety kaze mi sie logowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.07.2007 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 no cóż, zapytam maksia, on jest spec od komputerów, to moze pomoze wyjść z tej sytuacji patowej napiszę do niego wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 19.08.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 czesc AsiuMi tez bardzo podoba sie Twoj dziennik i chetnie zobaczylabym zdjecia, jednak niestety nie otwieraja sie widac tylkojedno- jak robiono strop i zjdiecie pilnej studentki na laweczce z niecieprliwoscia czekam na dalsza czesc dziennika! i oczywiscie zdjecia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.09.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 oj co taka cisza nastała... i niewiadomo co się dzieje, bo że się dzieje to napewno wiadomo )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 13.09.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam, Dziennik zapowida się bardzo ciekawie będę zagloądac do Ciebie. Zapewne obowiązki domowe nie pozwoliły Ci jeszcze wszystkiego opisac. Czekam na ciąg dalszy. A propo's zdjęc to ja też ich nie widzę Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgagit 17.03.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 bardzo mnie cieszy kontynuacja i niecierpliwie czekam na ciąg dalszy - w bliskiej (mam nadzieję) perspektywie czeka mnie podobne wyzwanie. dom piękny, bardzo podoba mi się realizacja tego remontu. i ten strop, ten strop mnie fascynuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts