asia.malczewska 18.03.2008 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witaj w moim dzienniku! Dziękuję za słowa uznania, strop też jest zaszczycony Oczywiscie postaram się nie zawieść pokladanych we mnie nadziei i pisać dalej w równym tempie. Tym bardziej, że jeszcze dużo wydarzyło się zanim zamieszkaliśmy w naszej stajence. Życzę powodzenia w zwiazku z planami remontowo-budowlanymi na przyszłość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ty się do roboty bierz i dziennik uzupełniaj, nasza droga Koleżanko!!! Nie ma co obiecywać, pisać trza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.03.2008 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 masz ci los, już nakrzyczała ... powoli, nie od razu Kraków zbudowano ! ale dzięki za, hmm, specyficzną pochwałę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Zaraz tam "specyficzną". Ty nawet nie wiesz, jak ja się awanturuję, jak coś mocno nie tak... Dlatego znalazłam takiego cierpliwego Męża, inny by nie dał rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Oby zdrówko dopisałoBy jajeczko smakowałoBy babeczka nie tuczyłaAtmosfera była miłaBy zajączek uśmiechniętyPrzyniósł radość w ten dzień święty http://www.twojezyczenia.pl/kartki_zyczenia/wielkanoc_kompozycja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ze świątecznego korzystam zwyczaju,By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w majuI życzyć Wam naprawdę z całą serdecznościąBy święta napełniły Wam duszę radością http://kartki.net.pl/kartki/3/102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.03.2008 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/wydmuszki_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 24.03.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Witam i ja serdecznie Przepraszam że ten pierwszy post poszedlna skrzynke (pierwsze kroki na forum ) poprawię sie:) z pewnością czasem o coś podpytam, póki co jestem na etapie przedprojektowej (dylemat czy sklejać taniej jakiś gotowy projekt czy robic indywidualny bo i koncepcja też dość indywidualna jest) Robiliście to indywidualnie (projekt) czy remont bez zmian wymagających pozwolenia na budowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzień dobry! Heloł! OVER!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 01.04.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Chol ... ka, czegoś tu nie rozumiem, jak ktoś do mnie tu cóś napisze, to powinien mail przyjść na prywatną, nie ? A do mnie nie przychodzi i muszę sama sprawdzać ... i czasem się zwyczajnie spóźnię no ale już jestem, zaczytałam się u innych w dziennikach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 01.04.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Asia, nie będę się rozpisywał, krótko : wymiękłem po ostatnich fotkach Pięknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 No, czasem technika zawodzi i trzeba sprawdzać samemu. Nie można tak gości zaniedbywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 01.04.2008 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Asia, nie będę się rozpisywał, krótko : wymiękłem po ostatnich fotkach Pięknie to wygląda Dzięki, dzięki (chyba zaraz pęknę z dumy, co mnie rozpiera ) postaram się zwiększyć ilość zdjęć, aby oddać Wam, co zostało zrobione od ostatniego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 01.04.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 No, czasem technika zawodzi i trzeba sprawdzać samemu. Nie można tak gości zaniedbywać. co prawda, to prawda, przepraszam i obiecuję, że się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 No to zaglądam z wieczora do Starej Stajni. A z kuchnią zrób jak mówiłam - poszukaj jeszcze, ale wydaje mi się, że taka cena za kuchnię + piec chlebowy jest do przyjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 03.04.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 psycha mi siadła, buuuuu .... chyba muszę przeczekać, bo oszaleję. wszędzie widzę kuchnie kaflowe .... ciekawe co mi się dzisiaj przyśni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Asia, ju,z za tydzień się zobaczymy, pogadamy, coś wymyślimy. Będziesz miała swoją kchnię, zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 04.04.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ja polecam spacery dużo spacerów i lenistwo kiedyś mi pomagało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 łoj................ śliczne. Gratuluję nie tyle pomysłu, bo to już było, ale odwagi.... są tacy co mówią , ze łatwiej budować nowy dom niż remontować stary. chylę czoła ale są dwa pytania, które mi się strasznie cisnął na usta i baaaaaaaaardzo proszę o pomoc: 1 - ten łukowaty ceglany sufit - jak to się robi, czy dużo się tarci na wysokości pomieszczenia? jaką Ty masz wysokość w tych najniższych miejscach. 2 - kolektory słoneczne - tu mnie interesuje wszystko, czyli jak, za ile i jak się to sprawdza? czy można położyć samą instalację, a kolektory później? czy do tego potrzebny jest osobny zasobnik - u mnie będzie jeszcze kominek z płaszczem wodnym i kocioł gazowy, którego mam nadzieję nie używać zbyt często. no jak na pierwszy post w Twych komentarzach to zaszalałam raz jeszcze winszuję pomysłu................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 04.05.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Ja też pierwszy raz się u ciebie wpisuję, choć podglądam i podziwiam od dawna Ale mam też małe pytanko - kiedyś na forum pisałaś, że masz kozę Jotula - czy możesz zdradzić, jaki to model? Nie wiem, jaką mam wybrać, a do ogrzania mam niewiele ponad 50 mkw. Ty pisałaś zdaje się, że ogrzewasz nią pomieszczenie o pow. 60 mkw? Jak idą sprawy w temacie kuchni kaflowej i pieca chlebowego? Strasznie ci tego zazdroszczę Też chciałam mieć piecokuchnię (podobną, jak ta u Gagaty) ale jednak za mało mam miejsca, a tyle pomysłów na nią już nazbierałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts