Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do Dziennika Starej Stajni

Recommended Posts

• Odpowiedzi 141
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...
Asiu piekny salon. A kto gra na fortepianie? :D

Szkoda, ze wieksze fotki mi sie nie otwieraja.

Pozdrowienia od nas. :p

Zeljka, ja gra(ła)m - obecnie nie mam czasu żeby sobie gamy przypomnieć, a że dzieciaki małe to odpuściłam sobie strojenie czekając aż wyrosną z brzdąkania na rzecz prawdziwego grania :D

A salon ostatnio pozbył się tych paskudnych kanap - udało mi się na allegro kupić tanio bardzo komplecik Chippendale - dwa fotele i wielką sofkę.

Zaraz zapodam zdjęcie, tylko trochę ciemnawe, bo robione wieczorkiem:

http://starastajnia.files.wordpress.com/2009/01/p1284110.jpg?w=500&h=375

• 3 months później...

Asiu, jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej Stajenki :o :o :o :o

To niesamowite, jak można zrobić coś tak cudnego ze starego budynku :o :o :o Wszystko mi się podoba!!!! Normalnie cudo!!! Jaki styl, konsekwencja... a ten fortepian :o :o :o

Napisz mi proszę co to za okna (tzn. z czego? i czy szprosy są wewnątrzszybowe???)

Jeszcze raz GRATULUJĘ i na pewno będę tu częstym bywalcem :wink:

Asiu, jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej Stajenki :o :o :o :o

To niesamowite, jak można zrobić coś tak cudnego ze starego budynku :o :o :o Wszystko mi się podoba!!!! Normalnie cudo!!! Jaki styl, konsekwencja... a ten fortepian :o :o :o

Napisz mi proszę co to za okna (tzn. z czego? i czy szprosy są wewnątrzszybowe???)

Jeszcze raz GRATULUJĘ i na pewno będę tu częstym bywalcem :wink:

Hej dardulka i dzięki za komplementy :-)

A okna to lokalnie zamówiłam - od znajomej firmy, która nazywa się BIK (http://www.turen.pl). Okna są z meranti, ale pomalowane na starą sosnę, szproski są na szybie, żeby było tradycyjnie i otwierają się też całe. Wybrałam meranti, żeby były długowieczne, ale kolor to już wolałam tradycyjny ;-)

Zapraszam na mojego bloga: http://www.starastajnia.wordpress.com - tam dużo łatwiej wrzucić zdjęcia i nie znikają, jak w fotosiku :-D Tam też dużo częściej piszę, co się dzieje - oczywiście zapraszam do komentowania i tu i tam, jak kto woli .... 8)

pozdrówka!

Cześć i czołem :D Asiek - śliczny ten komplet!!! Co nowego jeszcze, zdradzisz tajemnicę :roll: :D

Oj Brazunia, wiesz, że mnie jak zwykle nosi, co by tu jeszcze przestawić lub dokupić - szkoda tylko że kasy brakuje na takie fanaberie :roll:

Na blogu kilka nowości - nowy płot od frontu, zmiana w salonie, ech ... dzisiaj trochę leje u nas od rana więc znowu coś pewnie zmaluję w domu, bo tak z nudów to co robić ?? 8)

pozdrówka!

8) :lol:

z Ina do nas to jeeeeeeszcze 8)

my koło Wąbrzeźna :lol:

a w Inowrocławiu mam rodzinkę (daleką :) )

aaaaaaaaaaaaaa

i cieszę się, że ruinka się podoba :oops: :lol:

no to my tamtędy - górą znaczy - od nas jeździmy do Ina - bo przez poznań trochę tłoczno i ciągle korki ...

no jak ma się ruinka nie podobać, skoro u nas wszyscy w antykach zabujani :roll:

cudna jest, i widok z góry i piece w środku i ech .... zazdraszczam :-)