Żelka 17.05.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 skoro u nas wszyscy w antykach zabujani A teraz rozumiem czemu mnie polubilas. A tak w ogole to przyszlam pozdrowic i powiedziec, ze ladna z Ciebie kobitka i nasz Tomek jaki przystojny, ale to juz wiedzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 17.05.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 skoro u nas wszyscy w antykach zabujani A teraz rozumiem czemu mnie polubilas. A tak w ogole to przyszlam pozdrowic i powiedziec, ze ladna z Ciebie kobitka i nasz Tomek jaki przystojny, ale to juz wiedzialam. Ty, Zelijka, antyk niby ? Ty żwawa kobitka jesteś, aż czasem wydaje mi się że ty w czterech miejscach naraz jesteś... Dzięki za komplement ... ale urosłam Ja bardzo lubie hrvatski naród - właśnie wracam z urodzin Filipa, który jest pół-Chorwatem ... mniam mniam, ale jedzonko było dobre, gurmańska pljeskavica, kaczka z mlincami, fritale, etc .etc. etc. I jak tu nie kochać Bałkanów ??? (o ja żarłok jeden ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Jeśli Żelka antyk, to ja już zabytek prehistoryczny jestem Przywitać się przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 17.05.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 A cześć Brazunia, co słychać? Brazylka grzeczna? słoneczko przed stajenką ślicznie grzeje i siedzimy sobie mrużąc oczy jak kot ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.05.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 No ciekawe czemu Wam sie akurat tak skojarzylo? A mi chodzilo o to, ze wartosciowa jestem jak antyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nie ściemniaj, myślałaś, że też lubisz antyki, a tu sama zostałaś antykiem. Ja jak Braza - nad grobem stoję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Księżniczka Brazylia ma się dobrze - dziękuję Depsia ... ja się do tego grobu nie przyznaję!!!!! Moge być prehistoria, ale nie trup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 My jeszcze nie umarłyśmy, kochana, my nawet bardzo zywotne jesteśmy. Co nie zmienia faktu, że stoimy chyba w orbicie zainteresowań Asi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 17.05.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 My jeszcze nie umarłyśmy, kochana, my nawet bardzo zywotne jesteśmy. Co nie zmienia faktu, że stoimy chyba w orbicie zainteresowań Asi... Ja tam wolę międzywojnie, a nie takie powojenne młódki jak wy ... phi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 No jakże, przecie ja grubo przedwojenna jestem z Brazą!!! Jak Jaruzel wojnę z Polakami robił, to my juz dawno pełnoletnie byłyśmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 17.05.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 No jakże, przecie ja grubo przedwojenna jestem z Brazą!!! Jak Jaruzel wojnę z Polakami robił, to my juz dawno pełnoletnie byłyśmy! Mam wrażenie, że my nie mówimy o tej samej wojnie Zajrzyj na bloga, wstawiłam ci ładniejsze foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ja jestem z po wielkiej wojny Nawet grubo po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 No foty rzeczywiście piękne! Ech, Ty, zawsze coś pięknego w tym domu wymodzisz, a potem szczujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Mnóstwo imieninowych buziaków przesyłam !!!! http://ekartki.net.pl/kartki/7/330.jpghttp://media1.mojageneracja.pl/oiipppoeyo/mediumk6cvd95548b7bfcd5835f22892.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.05.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 o jessuuuu, dziękuję ! dobrze, że mnie intuicja kazała tu przywędrować bo by mi kwiatki zwiędli byli ... a piękne takie som ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nooooo Koooobieeetooooo, gdzie Ty łazisz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.05.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nooooo Koooobieeetooooo, gdzie Ty łazisz?????? A jak myślisz Listę sprawdzałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Kankanowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.05.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 tą ogólną - obecności ja tam kankana nie tańczę - nie wybrali mnie, bo niby ja za młoda kurna jestem to se własną listę zrobiłam - ściskania prawicy Komtura - zawsze jakoś się wkręcę na ten OIOM - choć nie rodzina bliska niby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.06.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 latam i wiatr mnie przywiał dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts