JANK 23.06.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Właśnie powoli zbliżam się do malowania ścian i zastanawiam się jaką farbę wybrać. Jest tego na rynku bardzo dużo. Może ktoś mi podpowie co jest dobre a co jest złe Chciałbym otworzyć ranking farb do malowania ścian. Z pozdrowieniami : JANK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 24.06.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 My malowaliśmy wszystkie ściany duluxem. Najpierw podkład (Jedynka rozcieńczona- raz lub dwa razy, na to dwie warstwy duluxa). Duży wybór kolorów i wzorniki dość wiernie oddają kolor, łatwo myje się ściany (kilka razy musiałam je już zmywać).pozdrawiam, Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 25.06.2003 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 My malowaliśmy Tikurillą. Technika podobna - najpierw gruntem, potem dwa razy śnieżką i dwa razy kolor. Farby sa piękne i co najważniejsze zmywalne bez problemu - przetestowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 26.06.2003 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Dzięki za wypowiedzi. A może ktoś wie co jest lepsze : dulux czy tikurilla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2003 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Właśnie zaczynam malowanie ścian. Zdecydowałam się na DEKORAL Sekrety Natury; technia malowania jest podobna najpierw trzeba zagruntowć ścianę najlepiej gruntem potem nanosi się jedną warstwę farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts