Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Olsztyn i okolice: meble kuchenne, stolarz, meble na wymiar, schody

Recommended Posts

Nie wiem gdzie, ale wiem, że nie w MAKu na ulicy Wilczyńskiego. Długo by opowiadać, niech Ci wystarczy, że zamówiłam w grudniu, a jeszcze dziś się z nimi użeram. :(

Jeśli chcesz telefon do stolarza, który słyszałam, że też robi kuchnie, to służę.

Nie wiem gdzie, ale wiem, że nie w MAKu na ulicy Wilczyńskiego. Długo by opowiadać, niech Ci wystarczy, że zamówiłam w grudniu, a jeszcze dziś się z nimi użeram. :(

Jeśli chcesz telefon do stolarza, który słyszałam, że też robi kuchnie, to służę.

Poproszę... [email protected]

Montażysta zapomniał, że to drewno, a nie plastelina :wink: i wszystkie ubytki, źle docięte miejsca, próbował schować pod warstwą jakiegoś kitu stolarskiego. Trochę za dużo tych miejsc i za bardzo widoczne.

Telefon do stolarza na priv.

To fakt podpadziocha na całym froncie rzecz przy drewnie nie do dopuszczenia czym dalej tym gorzej będzie wyglądać :-?

Madzia mi też podrzuć ten namiar. Czy to ten stolarz o którym wspominałaś przy okazji prac przy schodach?

Jesli mowa o Maku z Wilczynskiego to co prawda mebelkow jeszcze nie mam ale jak do tej pory współpraca układała sie super. Dziewczyny maja fajne pomysly i potrafia podpowiedziec niekonwencjonalne rozwiazania. Pierwszą kuchnie mialam robiona u stolarza "garażowego" i wiecej tego nie zrobie. Wole zapłacić wiecej ale sie nie stresować. Realizacja na początku czerwca wiec sie pochwale po - ewentualnie zweryfikuje swoja opinie o nich.

echh powinnam chyba również założyć posta ale w temacie

...szukam glazurnika z okolic Olsztyna znającego się na robocie tzn nie robiącego się bladym na twarzy na widok mozaiki czy kafli wielkoformatowych :(

• 4 months później...

witaj ja robiłam w gutkowie-ar mebel- jestem zadowaolona miła obsługa i solidni słowni fachowcy zwłaszcza pan Romek :lol:

kuchnia podczas montażu

http://images12.fotosik.pl/101/cd9aba359aad4da7m.jpg

to tez ich dzieło

http://images29.fotosik.pl/84/e8127484cb4cbbb1m.jpg

• 2 weeks później...