bosston 29.04.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Witajcie,jak w temacie - mogą być także okolice Olsztyna. Znalazłam trochę info w intwrnecie - ale wolałabym kogoś z polecenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 30.04.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Witaj zajrzyj do nas do grupy może ktoś coś podpowie w temacieforum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1786361#1786361 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 30.04.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Nie wiem gdzie, ale wiem, że nie w MAKu na ulicy Wilczyńskiego. Długo by opowiadać, niech Ci wystarczy, że zamówiłam w grudniu, a jeszcze dziś się z nimi użeram. Jeśli chcesz telefon do stolarza, który słyszałam, że też robi kuchnie, to służę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 30.04.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Madzia a co się dzieje z Twoją kuchnią. Nie dają rady z tym arcydziełem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosston 30.04.2007 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Nie wiem gdzie, ale wiem, że nie w MAKu na ulicy Wilczyńskiego. Długo by opowiadać, niech Ci wystarczy, że zamówiłam w grudniu, a jeszcze dziś się z nimi użeram. Jeśli chcesz telefon do stolarza, który słyszałam, że też robi kuchnie, to służę. Poproszę... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 02.05.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Montażysta zapomniał, że to drewno, a nie plastelina i wszystkie ubytki, źle docięte miejsca, próbował schować pod warstwą jakiegoś kitu stolarskiego. Trochę za dużo tych miejsc i za bardzo widoczne. Telefon do stolarza na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 02.05.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 To fakt podpadziocha na całym froncie rzecz przy drewnie nie do dopuszczenia czym dalej tym gorzej będzie wyglądać Madzia mi też podrzuć ten namiar. Czy to ten stolarz o którym wspominałaś przy okazji prac przy schodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 02.05.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 witam ja zamawialam segment w olsztynie u pana Romka przemiły Pan,jak robi to sie okaze.odbiorw czerwcu.Wsumie to w Gutkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 02.05.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Jaszczurka zbiłaś mnie z tropu. U pana Romka tzn "naszego" forumowego Romka. Czy jakiegoś pana Romka z Gutkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martkaw1 03.05.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Jesli mowa o Maku z Wilczynskiego to co prawda mebelkow jeszcze nie mam ale jak do tej pory współpraca układała sie super. Dziewczyny maja fajne pomysly i potrafia podpowiedziec niekonwencjonalne rozwiazania. Pierwszą kuchnie mialam robiona u stolarza "garażowego" i wiecej tego nie zrobie. Wole zapłacić wiecej ale sie nie stresować. Realizacja na początku czerwca wiec sie pochwale po - ewentualnie zweryfikuje swoja opinie o nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 04.05.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 hej.nie wiem kto to taki ten Romek z forum.............. ja zamowiłam w gutkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 04.05.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Jaszczurka to czekam na relacje z odbioru segmentu i proszę o namiary.Może wrzucisz nam fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 04.05.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 echh powinnam chyba również założyć posta ale w temacie ...szukam glazurnika z okolic Olsztyna znającego się na robocie tzn nie robiącego się bladym na twarzy na widok mozaiki czy kafli wielkoformatowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosston 10.05.2007 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Daximo, jeżeli znajdiesz kogoś to podeślij kontakt. Mam ten sam problem. I wiele innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 11.05.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Dawaj najpierw te wiele innych może coś pomogę. Z kaflami zaczynam być w dołku bo już na bank wiem że mój kafelkasz poszedł swoją drogą i o mnie nie zahaczy wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andopo 16.09.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Witam,czy zna ktoś może z Was dobrą firmę, która wykonuje kuchnie do zabudowy w Olsztynie (woj. warm-mazur) Dzięki i pozdriawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 17.09.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Robiłam projekt i wycenę na kuchnię włoską w sklepie Duet - Meble przy Realu. Nie są tanie, ale fajne, z drewnianymi przodami. Obsługa w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 19.09.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 witaj ja robiłam w gutkowie-ar mebel- jestem zadowaolona miła obsługa i solidni słowni fachowcy zwłaszcza pan Romek kuchnia podczas montażu http://images12.fotosik.pl/101/cd9aba359aad4da7m.jpg to tez ich dzieło http://images29.fotosik.pl/84/e8127484cb4cbbb1m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 28.09.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 był to pasjonat, jak znajdę namiary, to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 28.09.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Jaszczurka a jak tam trafić daj jakiś konkretny namiar do tego Gutkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts